Cennet_kokulummm09 Merhaba kızlar 15 haftalık gebeyim dün gece kızım uyurken yanlışlıkla kafasını karnıma vurdu canım yandı ama bisey olmuş mudur?
Gulsurmeli Cennet_kokulummm09 Birşey olacağını sanmıyorum ama doktora gisin isterseniz içiniz rahat etsin
Baldandamla Cennet_kokulummm09 Benimde oğlum vurmuştu kafasını bayada hareket etmemişti sonra Dr. gittim gün hareket etti onlar korunuyor orda ama tabi dikkat etmek lazım
minikpandammmm Cennet_kokulummm09 olmaz canm 😊 doktorlar ultrason cihazı ile canımı yakarak bastırıyorlar sürekli. Amniyon sıvısı , karın bebeği koruyor
Cennet_kokulummm09 minikpandammmm gece çok korktum ama canım kızım 2 yaşında uyurken birden vurunca karım biraz acıdı sabaha kadar uyuyamadım
Baldandamla Cennet_kokulummm09 Korkmayın bişey olmaz inşallah belirti verir mi bilmiyorum hareket etmez herhalde hiç ama ben 24 saat stresten hareket etmediğini gördüm
Gokceh Cennet_kokulummm09 korkma canım benim de bir buçuk yaşında bi kızım var 26+4 haftalığım kızımı sallayarak uyutuyorum sallarken birgün tepti karnıma biraz canım yandı sonra doktora gittiğimde doktorum kokma bişey yok amniyo sıvısı bebeği koruyor dedi 🙏🤍