Busrabozdag Kızlar biz 39+5 olduk 2 gündür ishal var. Dün nst ye girdim sancım var ama açılma olmadığı için eve gönderdiler. Var mı benim gibi olan? Sizce doğum ne zaman olur?
Gulsurmeli Busrabozdag Belirtiler başlamış yürüyüş, squat yapın hurmanın iyi geldiğini söylüyolar onu deneyin sağlıkla kucaklarsınız inşallah 🥰
Tazeanne0134 Busrabozdag valla canım 39+3 de dr kontrolüm vardı gittik her an doğum yapabilirsin demişti o gece yani 14 ocakta gece 2de nişanım gelmişti 15 ocak 2020de gece 2.20de doğum yaptım 3 cm açılma ile mecburî sezaryen oldum seninki de sağlıkla gelsin ama dikkat et her an doğum başlaya bilir
Busrabozdag Bide çatı muayenesi yaptı. Yaparken çok acımadı ama dünden beri yürüyemiyorum kemiğim çok ağrıyo
Mihriballim Bol yürüyüş ve çömelme hareketleri var kuzum onları YouTubeden bak rabbim yardımcın olsun inşallah 🙏 sağlıcakla kavuş bebeğine
Busrabozdag Mihriballim amin çok teşekkür ederim🥰 hepsini yapmak istiyorum ama geceden beri perişan oldum hem uykusuzum hem yürümek bile zor geliyo
Gulsurmeli Busrabozdag Gününüz dolmuş çünkü 38 haftalıktı doğum yaptım ben o bile inanılmaz zordu yattığım yerden kalkmak istemiyodum 😅 siz normal doğum yapacaksanız hareket yapın hem açılma başlasın hemde hareket etrikçe rahatlayacaksınız yürüyüş yaptığımda ferahlıyodum biraz 😇
Mihriballim Busrabozdag kıyamam sana ben biraz biraz uyu eğer ağrın falan yoksa dinlen sonra yaparsın bunları
Busrabozdag Gulsurmeli bende yürümek istiyorum ama gözlerim kapanıyo yürürken o kadar yoruldum ☺️ Ama haklısınız pes etmemem gerek hiç açılmam yok çünkü sadece sancım var
Busrabozdag Mihriballim arada bir bayılıyorum uykusuzluktan o kadar işte ☺️ Ağrım çok var düne göre arttı
Mihriballim Busrabozdag ayyy cok güzel çok heyecanlı 😌🙏🙏 doğum yapınca haber verirmisiniz bol bol dua edelim de hemen kolayca kavuş brbegine 🥰
Busrabozdag Mihriballim inşallah herkese moral olacak bir doğum hikayesi benden de gelir ☺️ Ama ben hala inanmıyorum doğuracağıma o bekleme hiç bitmicekmiş gibi ☺️
Tazeanne0134 Busrabozdag yok canım yok zamanı gelince az daha dursun desende durmaz sağlıkla gelsin bol bol sıcak duş çömelme hareketi yap