Mervyss Doktorum miden bulanıyosa sevin demişti:( her şey yolundadır dedi bugün de uyandım mide bulantım yok lekelenmelerim olmuştu azaldı :( bir şey olmuş mudur
Zeynepgl Mervyss Hayatımda ilk defa böyle bir doktor yorumu okuyorum o nasıl bir doktor ya öyle şey mi olur miden bulanıyorsa herşey yolundadır bende en başından beri belirti yok hep çok iyiydik canım içini ferah tut iyidir 🙏🏻 Kişiden kişiye değişir belirtiler bu doktor nasılmış anlamadım
Bahar1508 Mervyss olmamıştır Allah korusun zaten bir şey olsa aslında ilk belirti bulantı düşük de felan
Zehra9616 Mervyss doktorunu degistir kanka simdiden boyleyse ilerki gunlerde perisan eder bu kafayla seni
Busakts Mervyss gerçekten böyle mi dedi ? Ben 24 haftalık oldum hiç midem bulanmadı ve şok şükür hersey yolunda . Sen şükret canım iyi geçiyor diye her belirti her gün olacak diye bir şey yok her hamilelik de kendine özel
Zeynepgl Mervyss Canım kesinlikle değiştir doktorunu o zaman öyle bi mantık ve bulgu yok çünkü hiç belirti olmadan sağlıklı çok güzel hamilelikte geçebilir kimisi de kötü geçirir illa hep bulanacak diye bişey yok asıl diye doktor içini rahatlatıp bunları demeli oluyomuş şimdi olmayabilir bu bebekte sorun olduğu anlamına gelmez içini ferah tut ve o doktoru değiştir parana yazık 😘
Mervyss Zehra9616 bana başından beri riskli dedi kanamam olmuştu çünkü eşimde mide bulantısı oluyor ne yapmalıyız diyince sevinin bulantı olmasına dedi :( bugün de azaldı epey tedirgin oldum
benimmdunyamm Mervyss canım benidme 10 haftada bir geldi bir gitti birşey olmaz bende çok korktum doktora gittim dün şükür herşey yolunda kıpır kıpır ediyor 🤭🤣
ikicocuklubiranne Mervyss nasıl bir doktormuş o. Oğlumda sıfır bulantıyla 9 ayı tamamladım. Şimdi de 4 haftalık hamileyim gene bulantım yok
eylulummmm @Mervyss canım merak etme benimde midem bulaniyo sürekli bazen uyaniyorum bulanmiyo sonra diğer günler geri başlıyo bir gün bir günü tutmiyo bisey olmaz
superstar_00 Mervyss miden bulanmıyorsa herhangi bir sorun yoktur için rahat olsun herkesin hamileliği kendine özgüdür, herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok 😊
Asudeprenses Mervyss benimde hiç ama his bulantı olmadı, çok şükür gayet sağlıklı bebek dünya getirdim, hiç bir sorun da yaşamadım, hatta doktoruma midem bulanmiyor dediğimde inşallah hep böyle gider ,bulunmaz demişti, ve rahat bir hamilelik geçirdim🙂
Sedadgr Mervyss canım panik yapma 37 haftalık dogum yaptım ben hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı cok sükür hiç kusmadım doktoruma sordum normal dedi her insanda olmaz dedi sen sanslı gebelerdensin dedi degistir o doktoru için rahat etsin
Nuran_-gvnmz1903 Valla bende senin gibi yok yok diyordum sonra bir oldu aboooo 🤣🤣 sabahları ilaç içmeden bulantım durmuyor ilaç içene kadar yine bir posta kusuyorum 😂