Renginveannesi_ Kızlar merhaba, çay bardaklarim yeni ve çok güzeller makineye atıyorum ama sapsarı şekilde çıkıyor, çay bittikten sonra mutlaka sudan geçiyorum yani öylede bırakmıyorum 🙄 napayım, nasıl geçer vallah yazık yani atamam 🥴
kuzeyinannesi_ Renginveannesi_ Bulaşık makinasına biraz çamaşır suyu koyuyorum bardaklar pırıl pırıl çıkıyor canım bi dene istersen
minikbebegim19 Renginveannesi_ tablet koyduğun göze çamaşır suyu da koy parlatıcı yerine de sirke ve karbonatı da eklersen combo olur
iki_melek_annesi Renginveannesi_ Kesin çözüm Domestos sürekli makina da bardakları yıkıyorum ama hafta bir leğene domestos bulaşık sabunu döküyorum biraz beklettikten sonra bardakları elimde yıkıyorum tertemiz oluyor
Renginveannesi_ iki_melek_annesi şimdi hemen diyecem Domestos la cikincada legende bekleteyim inşallah geçer🌹🤲🏻 makinemde çok güzel yıkıyor böyle çıkmasına şaşırdım🥴
iki_melek_annesi Renginveannesi_ Leğene domestos dök bardakları beklet biraz içinde sonra yıka hiç başka bişeyle uğraşma 😊
Renginveannesi_ iki_melek_annesi dediğinizi saabah yaptım inanın eskisine göre çok iyi olduğunu cok sagoluuun🌹🤲🏻💞💞💞
Eslem_1 Domestosu hamileyken kullanmak riskli olmaz mı soluyunca? Ben bir kere kullandım kokusu tiksindirdi ve çok keskin 🤢 evet iyi temizliyor ama hamile olunca tereddüt ettim
iki_melek_annesi Eslem_1 Ben günlük tuvalet banyo da kullanıyorum bişey olmadı şimdiye kadar ama 😅az döküyorum
deryas34 Renginveannesi_ benimde bardaklarım sararmıştı bulaşık makinesine çamaşır suyu döktüm bardakların üzerine doğru döktüm ve gerçekten bardaklar yeni alınmış gibi oldu 👍 deneyebilirsiniz
seon90 Renginveannesi_ canm çamaşır suyunda bekletsene bunu bilmeyen yoktur sanırjm😂😂😂yada bulaşık makinasına çamaşır suyu dök biraz yıkamaya başlıyacağjn xaman
Renginveannesi_ seon90 benim başıma böyle bir şey hiç gelmediği için sordum ? Makinem çok güzel yıkıyor bu iki haftadır böyle karşılaşınca sormak istedim, parlatıcı, limon ve karbonat döküyorum zaten 🙏