Rjn21 benimmdunyamm Yani dediğim gibi o kan değerlerinize bağlı, kan değerleriniz düşükse doktorunuz hemen başlicaktır değilse de zaten 3-4 Aydan sonra yazıyomuş
3oglanannesi benimmdunyamm dr karar verir ona kafanıza göre başlayamazsınız dr ta 20 haftadan önce vermiyor değerleriniz normal gittiği sürece 18 haftalık olucam hala içmiyorum sadece magnezyum o kadar
Aselimm23 benimmdunyamm benim kontrolüm 14 martta 20gün var daha, folik asitim 13 tane kalmış 11+4 teyim ilacım bitince tekrar almalıyım yoksa bitince almam gerekiyor mu bilmiyorum, son kontrolde Dr sordu içiyormusun diye evet dedim devam dedi ama zaman vermedi 😏
temmuzannesi01 benimmdunyamm evet canım normal o hamile olanlara verilir hepsi bir arada gibi oluyor benimde folik asit bitti demir ilacı verdi ve d vitamini sağlık ocağında
sdadcr ___Havva27 İşinize karışmak istemem ama kan ilaçlarını içmedim şu an 34 haftalığım ve kan değerim 9 baya düşük çıktı. Bu doğumda sıkıntı yaratabilir dikkat etmenizi öneririm
sdadcr İlk 3 ay sadece folik asit sonrasında kan, d vitamini, omega ve magnezyum veriliyor. Kan değerinize göre doktorunuz günde 1 veya 2 defa kullandırıyor. Eğer aç karnına mide ağrısı yaparsa yemekten 1-2 saat sonra içebilirsiniz
linsmea benimmdunyamm canım ben ferrum kullanıyorum içinde folik asitte var 😊 folik asiti bırakıp ona başlamıştım. Doktorum 13. Haftada geçti Demire değerlerim normal çıktı.
Naneliayran benimmdunyamm normalde 12. Haftadan itibaren folik asit kullanımı biter. Doktorunuz size artık bırak Demir vs kullan dedi mi? Bence ona göre hareket etmelisiniz