Neslihan50 Kızlar 35+5 günlüğüm. Dun surekli idrara cıkma isteğinden dolayi doktora gittim 2cm acilma ve sanci var dediler. Serum falan taktilar biraz hafidledi tekrar olursa gel dediler. Diycegim şu ki bugun de bel agrisi karın agrısi vardi ama 1 saattir daha da arttı ve kasılmalarım çogaldı. Sizce telrar dr gitmelimiyim yoksa sancimi evde mi cekmeliyim..? Bide bu haftalarda dogum yapan varmı bebek sağlıği konusunda çok korkuyorum.🙄😏
gzemtum Neslihan50 bence sen doktora gitmelisin erken sonuçta belki bişey yaparlar biraz daha durur bebeğin
Deletedmom15257 Neslihan50 canım 36 haftadasın ve bu hafta premature haftasına girmiyor korkma ama doğum başlamış olabilir doktora gidersen daha iyi olur
Filizsmh Neslihan50 benimde ilk çocuğum 35+3 te doğdu çok küçük değil ama yinede hastaneye git doktor kontrol etsin bence.
Mrvbdk Neslihan50 37den öncesine iğne yapıyolar diye bliyodum canım . Onlar daha iyisni blr tabki demekki ihtyc duymadılar
0114 Neslihan50 gidin tabiki benimde 34 haftada vardi erken dogum riski coger gelistirici igne yapıldı suan 36 olduk cok sukur o igne cok onemliymis bebekler icin
Neslihan50 0114 geçmiş olsun cnm bilmiyorum bana sadexe dedikleri bebek cok kucuk degil sıkıntı olmaz dediler 😶
Filizsmh Neslihan50 hayır küçük doğduğu için kalmadı çok şükür sadece sarılık yüksek olduğu için 1 gece kaldı.