Miray_alptekin Merhaba ben 13 haftalık hamileyim öğlenden beri aşırı bir bacak baş bel ağrısı başladı bacak ağrısı uyutmuyor
Derininannesi_ Miray_alptekin 27 haftalıkken oldum 3 hafta sürdü negatife dönemedim bi türlü cok ağır geçti bacak bel agrısı eklem agrısı nefes darlığı hatta hava flan taktılar hastanede. Bebek etkilenmiyor dedi doktorum cumartesi günü gittim bebeğim gayet iyiydi şükür. Bolca meyve ye su iç limonlu iç özellikle
Fatos0660 25 haftalık gebelikte covid oldum ilk gün gerçekten berbat geçti aşırı bacak ağrısı karın ağrısı boğaz ağrısı baş ağrısı.. Hamd olsun ki sağlıkla atlatıp iyi olduk bebek sizi karnınızda tedavi ediyor Rabbimin büyük lütfu
Miray_alptekin Fatos0660 ben uyuyamıyorum aşırı derece bacaklarım ağrıyor dayanılıcak gibi değil hemen gidip test olmam lazım o zaman
Denizduro Ben de 13-14 haftalarda covid oldum. Atesle birlikte halsizlik, öksürük, boğaz ağrısı ve ses değişikliği vardı. Ama atlattık çok şükür. 3 aşımda tamdı covid oldugumda
Miray_alptekin Denizduro bende baş ağrısı var ara ara bi öksürük o öksürükte de başım daha çöm ağrıyor ama şuan acayip derece beni ağlatan ve uyutmayan bacak ağrım var 😞
Denizduro Miray_alptekin size tavsiyem test yaptırın. Hastanede bana serum vermişlerdi. İstanbul’dayım pandemi hastanesine gitmiştim. O serum beni baya rahatlatmıştı. Ayrıca aile hekiminiz de yardımcı olacaktır sizi bilgilendirme ve yol gösterme açısından
Miray_alptekin Denizduro muhakkak gidicem çünkü ben hayatımda ilk defa böyle bir bacak ağrısı gördüm hiç normal değil parol içiyorum ağrısını almıyor şiddetini hafifletiyor hepsi bu çok teşekkür ederim
Miray_alptekin Derininannesi_ sabaha kadar hiç uyumadım ama şuan ağrılarım hafifledi daha test yapmadım gidicem sizde de azalma oldu ağrılarınız da