Evet kızlar başlıyorum oğlum 21.02 .2022 de kucagimdaydi ama süreç çok zorlu geçti
Bir önceki gün aşırı mide bulantin vardı ve kusuyordum sürekli zaten son bir haftadır da mide bulantin vardı doktor normal dedi
.neyse ben yine de acile gittim çünkü çok bitkin hissediyordum. Dogumhanedeki doktor istersen yatış verelim dedi kabul etmedim ertesi güne randevum vardı. Sabah erkenden randevuya gittim 2 gündür bebeğimin hareketlerini begenmiyordum.doktor yatır verdi haftası da geçmek üzere zaten dedi. Neyse yatisim yapıldı alttan muayene ederken bı anda suyum patladı. Dediler ki nstye geç gelicez gittim neyse kocaman bir serumla geldiler dedim bu ne bana dedikleri ağrılarını azaltacak ama aksine suni sancı vermişler Allah’ım o nasıl bir ağrı. Devamlı alttan muayene ediyorlar ama açıklık yok yumuşama var diyorlar ben artık duvarlara vuruyorum sezeryana alın beni diye yok neymiş isteğe bağlı sezeryan yapamamış aptal doktor geldi aileni gör dedi konuş ne istediğine karar ver ama ben seni sezeryan yapmayacağım yapmam için bebeğinin kalbinin durması lazım Lai ilahe illallah ne diyorsun sen dedim. Bana diyo ki bu çektiğin acibdegil bunun 15 20 katını çekeceksin beni aldı bı korku bı telaş duruyorum ayakta zaten kansizligim da varmış mide bulantısı halsizlik sancılar derken bı de bana demesin mi doğumdan sonra yoğun bakıma girersin diye iyice telaş yaptım ben dedim çıkarın beni özele gideceğim dediler ki yolda çocuğuna bir şey olur kabul ediyorsun göze alıyor musun dedim Allah sizin elinize düşürmesin çıkarın beni diye bağırmaya başladım. Çıktım ordan özel hastaneye geldim yirtiyorum kendimj durdurun acılarımı diye dayanamıyorum. Ağrı kesici verdiler nstye bağladılar sancı geldikçe ogurtum geliyor. Bana devlette acilman yok dediler meğerse 4 cm acilmam olmuş ama çocuk kanala inmemiş sebebi de kordon dolanması. Apar topar sezeryana alındım ve 15 dk sonra oğlum yanimdayi. Gerçekten Allah normal doğum yapan annelere yardım etsin ben dayanamadım. Sezeryan oldum. Ama sorsalar bir daha çocuk yaparmisin şuan açım taze olduğu için asla derim. İlerisi ne olur bilemem ama. Kafamdaki tek şey burdan çıktıktan sonra o doktoru ve hemşireleri en yüksek kurum neresiyse onlara şikayet edecegim.Onlar yüzünden az kalsın oğlumu kaybediyordum. Ama çok şükür şimdi yanımda rabbim doğum yapacak bütün annelere yardım etsin gerçekten annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum . Bu arada benim meleğim 3250 Gr 50 cm doğdu. Allah doğum yapacak bütün annelerin yardımcısı olsun. Biraz uzun oldu khakkinizi helal edin.