Canimbebegim06 Kızlar 35 haftalık olcam Allah izin verirse ama sorum şu sanki iki gündür bebek hareketlerinde azalma var sizdede oldumu bu yani doğum yaklaştıkça bebek hareketlerinde değişiklik olan varmı 🙄
tugbaacng Canimbebegim06 34+4üm, tam tersi daha çok hareketlendi. Her bebek farklıdır, endişelenmeyin.
Canimbebegim06 tugbaacng benimde öyleydi çok hareketliydi ili gündür azaldı daha ağır hareket ediyor acaba bi doktoramı gitsem
tugbaacng Canimbebegim06 bu haftalarda zaten 2 haftada bir gitmeniz gerekiyor en son ne zaman gittiniz
Canimbebegim06 tugbaacng Canım ben yurtdışındayım bizim burda tüm hamilelik boyunca 4 ultrason hakkın var ☺️ Türkiyedeki gibi değil pek son ay hiç gitmiyorsun ☺️
Canimbebegim06 tugbaacng Yani burda pek Türkiye gibi değil randevu felan sıkıntı yani sistem çok farklı özel kabineler var tabiki ama onlarda aynı yani ultrason burda çok sokmuyorlar aslında genelde gelişmiş ülkelerde öyle Türkiyede çok fazla giriyorsun ultrasona aslında pek iyi bişey değil
BenEsra Canimbebegim06 Bende yurt Dışındayım kendi isteğimle ücretini ödeyerek ultrasona girip bebegimi görüyorum 20 haftalığım 😇 Ama telaş yapma yeri daraldığı için hareket etmiyordur ben yerinde olsam bir özel muayeneye giderdim 😌
Canimbebegim06 BenEsra Canım bulamıyorum ki öyle biyer sen neresindesin yurtdışında ben fransadayım araştırdım ama bulamadım o şekil biyer