Bebegimizolsundu Selamlar gören varsa gece kuşudur Uyumak istiyorum güne erken başlamak istiyorum yapamıyorum bir türlü 😞
dilara0605 Bebegimizolsundu bende sendenim üç gecedir on iki buçuk gibi uyuyom bu saattlerde b.k var gibi uyanıyorum sabaha kadar uyku tutmuyo sinir oluyorum.
Edanur_Oz2 Bebegimizolsundu yok anacim gecenin bi yarısı gidiyor gelmek bilmiyor bu uyku. Bel ağrısı mahvetti zaten beni
Nurcanben Bebegimizolsundu of sen aynı ben ya bende çok üzülüyorum geç uyanınca zamanda çabuk geciyor çünkü kahvaltı yap ev temizliği falan akşam oluyor hemen
Bebegimizolsundu Nurcanben temizlik yapsam mı diye düşünürken akşam oluyor canım maalesef nefret ediyorum kendimden bazen
Nurcanben Bebegimizolsundu ay evet bide geç uyanınca insan fiziken bı kötü hissediyor kendini yani bende öyle oluyor kendime gelemiyorum halsizlik oluyor ustumde ama erken kalkınca masallahim var 😂
tugbaacng Bebegimizolsundu malesef aynı durumdayız. 2de uyanmaktan, işleri yetiştirmeye çalışmaktan çok yoruldum 😭
Bebegimizolsundu Nurcanben kesinlğkırk yılda bir kalkıyorum İnan öğlene kadar işler bitiyor kendime vakit ayırıyorum akşam da uykusu geliyor insanın
Zeyyyn Bebegimizolsundu o kadar çok uykum var ki uyuymym aksi gibi 1 saati bulmaz kız emmeye kalkar uykum gene bölünür sabah mecbur uyanmam lazım hergün 5 6 saat uyku yarım yamalak yetmiyor ah ah analık zor
Bebegimizolsundu Zeyyyn Allah bağışlasın benim de küçük kız gece hiç uyumazdı hep ağlardı 🤣 büyüdü benimkiler
Bebegimizolsundu Kızlar bir grup kursak aramızda erken kalkma alışkanlığı kazanırmıyız destek olarak birbirimize ne dersiniz