Eylulsmom__ Duygukoray önce probiyotik kullandım fayda etmedi doktor tavsiyesiyle duphalac kullandım içmemle tuvalete koşardım. Basur oldum kabızlıktan çok çektim hemen önlem alın
Babycira Sabahları aç karnına bir bardak ılık su. Kuru incir , kuru kayısı, gün içinde hep ılık su. Türk kahvesi. Keçiboynuzu özü. Bunlar iyi gelmisti
[silindi] Genelde çok meyve yerim hele gece yatmadan önce elma mandalina muz falan ama elmanın çok etkisi var. Onun dışında acı ve baharatlı kesinlikle yemeyn
Sevinc86 Gece bir bardak suya 3 kuru kayisi atdin sabah hem suyu icin hemde kayisilari yiyin ama 2-3 gün ögle devam edin bana cok ise yaradi hata simdi Ara verdim o kadar yani
Beyzanrr Duygukoray canım sen cezveye 2 tane kuru kayısı ve 1 çay bardağı su koy onu kaynat suyunu iç hiç bişey kalmaz
Ffffff Duygukoray sadece kayısı hoşafı içtim ve beyaz ekmek tüketme onun yerine tam buğday yada kepek ekmek ye sadece.ekmek bile çok rahatlatıyo lifli olduğu için
Acemianneee08 Armut veya kivi günlük tüketmeye çalışın.birde ara öğünlerde kuru kayısı başta çok kabızlık yaşadım şimdi iyiyim bunlar sayesinde
Eda_Esen Duygukoray Bende de aşırı kabızlık vardı lavaboya çıkamıyordum ağlayacak oluyordum ayvanın faydalarında görmüştüm metabolizmayı düzenleyip kabızlığa iyi geldiğini yatmadan önce yarım ayva kadar yedim bi süre halen kabızlık çok az var rahatsız etmeyecek kadar haftada bi kaç yemeye çalışıyorum hergün yiyemesen de … Diyetisyenler kiraz sapı ile kayısı çayısını ince fincanda demleyip içilmesinin de iyi geldiğini söylüyor sallama hazır paket çay bu arada ama ben hiç denemedim …
bebislerimi_buyutuyorum Duygukoray aç karnına 2 3 tane kuru kayısı veya incir ye söküyor hemen.. Bide tesadüfen canım kahvaltılık helvayı çekti eşim aldı hemen kaşıklayip yedim oda çok iyi geldi 😅