busraparlakci 23 haftalık hamileyim farkında olmadan yüz üstü yatabiliyorum sıkıntı olur mu emin olamadım karnım hafif çıkmış durumda
Zeyyyn busraparlakci 4 aya kadar yattım daha sonra yastık vs koyuyordum yattım tarafa ki dönmeyeyim diye bir süre alışıyor insan doğum yaptım ilk iş düz yatmak oldu en güzel şey hamilelikte çok zorlamştı
BMelek busraparlakci karnim beni rahatsiz edene kadar yattim doktorumda rahatsiz oldugunda yatma dedi belli bir hafta soylemedi hala daha yatabilirim karnim cok cikmadi ama korkuyorum ☺️
Buseyllzr busraparlakci bende 23.haftaligim 3.aydan sonra hiç yüz üstü yatmadım karnım çok cikmamasina rağmen pskolijik olarak bebeği eziyormusum gibi hissedip yatamıyordum 🤦
yagmur_s busraparlakci benim bir fikrim yok doğrusu yanlışı ile ilgili 10 haftalığım yatıyorum ara ara istemsiz. Hep alışmışım öyle uyumaya çok da severim 😍😍 sanırım zaten rahatsız eder seni diye düşünüyorum sen yine de sola yat. Yüz üstü de bebeğe baskı rahme baskı olmasın derim.
290392 busraparlakci doktorum 28 e kadar izin verdi. 27 de karnım çıktığından ben kendim yatamadım artık
Tazeanne0134 busraparlakci olmaz zaten karnın büyüdükçe yatamıyorsun istesende emin ol buna o yüzden korkma bişe olmaz Allah’ın izniyle