Blblanne 13 haftalık olduk annelerim. 16. Haftada dr. Kontrolum var cinsiyeti net ogreniriz diye sabirsizlikla bekliyorum. Sizler kacinci haftadasiniz annelerim bebislerin cinsiyetini ne hissediyorsunuz.
Elifdemireel Blblanne Bizde tam 13 haftalık oldum ama ben çok sabırsızım 14. Hafta da gideceğim sanırım cinsiyet için umarım gösterir🙈🥰
NehirinAnnesiii Blblanne 13+4 ten merhabalar 😍 pozisyonu uygundu bebeğimin dün kız olduğunu öğrendik ❤️❤️
Tiredmother Ebrarrr___ benim doktor yorum yapmıyor deli oluyorum yA ultrason atar mısın benimde en son 12+2 ultrason fotom göbek çıkıntısına kesesine flan bakayım 😄
Ebrarrr___ Tiredmother insan aşırı merak ediyor benim ilk bebeğim kız cpk istemiştim kız olmasını Allah gönlüme göre verdi şükür. İkinci gebelikte hamile olduğumu öğrendim erkek hissettim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. https://resimyukle.io/r/UHRDZK0B9c
Turkerg Oglumu 12+3 te ogrenmistim. Simdi 2. Icin 12+0 da persembe gunu randevum var doktor cinsiyet bakariz dedi heyecan dorukta🙃
kubraa28 Bizde 13+6☺️ tam 13te yüzde 90kiz dedi Dr ama kendimi kaptırmak istemiyorum kız diye çünkü oğlumda %100kiz demişti 1ay sonra gittik erkek dedi😂