tugcekara Kızlar hayırlı geceler herkese benim geçmeyen bir baş ağrım var bugün elimden gelen ne varsa yaptıysam geçmedi. Migren taşı sürdüm nane yağı ile ovdum ama geçmiyor tavsiyesi olan var mı koparıp atmak istiyorum
Zeyyyn tugcekara baş ağrısı için frekans sesleri var onları dinle iyi geliyor ben yaptıklarına ek açıyorum miss uyuyom
Tugbaycsy tugcekara bende 23 haftaligim aşırı başım ağrıyor uyutmuyor beni parol da fayda etmiyor 3 hafta önce kovit geçirdim ondan kaldı diye düşündüğüm için sordum sana da canim
Zeyyyn tugcekara migrenim öyle tuttu valla uyu uyan geçti derken atak bitmedi acillik oldum insanın neresi ağrorsa canı orda çabuk geçer inşallah zor
Demirssmomm tugcekara canım migrenim var ve ilk 4 ayım çok zor geçmişti. 16.haftada doktorum parol kullanabilirsin demişti çok şükür gerek kalmadı, kahve işimi gördü
tugcekara Demirssmomm kahve sanki daha çok uyarıcı gibi bugün de içmedim midem de bulandı biraz baş ağrısı gerçekten çok fena 😔
Askpare tugcekara haşr suresini oku baş ağrısı için yaz netten cıkıyor birde limon elinde ovustur yanakalrına şaşaklarına alnına bissürü sür oda iyi geliyor