Trilece Kızlar iyi akşamlar, hastane çantasında veya doğumdan sonra kullanılacak anne için ihtiyaç listesi oluşturmak istiyorum. Ne almalıyım hangisinden kaç tane almalıyım yardımcı olur musunuz liste olusturmama (pijama gecelik göğüs ucu kremi vs vs vs ne lazımsa ) bu arada yazin doğumum olacak nasipse
Son_Almila Trilece kız güldürdün beni Allah da seni güldürsün. Az biraz sakin rahat ol hepsi olur doğumuna çok varmış bunları alacağına şimdiden yatak ya da beşik ne alacsksan bir de bebek arabasını al bunlar daha maliyetli büyüklerden başlamıştım ben. Son 36 gün kaldı her şeyim hazır daha hastahane çantamı yapmadım ama
Nealakasivarrr Trilece depend, emzirme atleti , emzirme südyeni, rahat pijama takımı, lansinoh krem, terlik,
Ilkhayat Trilece pijama takımı normalde sezaryan olursa elbise tarzı bence terlik göğüs pedi hasta bezi krem kullanmadım çünkü zaten 2 gün bile kalmiyorsun iyi olursan tokada unutma ben normal yaptım ilkini saçlarımın dolasmasindan 10 tane toka kırıldı sağlam olsun 🤭❤️
Trilece Son_Almila merhaba güldürdüysem ne mutlu fakat benim bebekle ilgili a dan Z ye çoğu şeyi ailelerimiz alacağı için ben şimdiden kendimle ilgili olanları indirimde gördükçe almak istiyorum, o yüzden bu listeyi oluşturmak istedim. Liste oluşsun doğuma kadar yavaş yavaş alırım maksadım bu 😊