Cellci asli3 bende son gittiğimde öğrendim. %70 oranında zam çok fazla. Şok oldum. Doğum ücreti zamdan önce 4500 demişlerdi. Zamdan sonra sorduğumda 6500-7000 arası bir şey olur dediler. İnanılmaz artış olmuş. Makul bir zam yapmalarını beklerdim :(
Cellci Cotanakk hastanede giriş katında camlı bir bölüm var, orası ile görüştüm. Geçtiğimiz cuma günü. Bize net yazı gelmedi dediler, telefonla sordular ve 6500-7000 arası olacak dediler. Benim mayısta olacak nasipse inşallah bakalım.
Cellci Cotanakk artı covid testi eklencekmiş ama isterseniz başka yerde yaptırın dediler. 1 geceden fazla kalınırsa artar tabi. Ama doğum sonrası bebek tetkikleri falan her şey içinde mi detay bilmiyorum. Ben tahlil vs dahil mi dedim evet dedi ama yinede detaylı öğrenmek lazım
Cotanakk Cellci zammın ne zaman kesinleşeceği hakkında bilgi verdiler mi peki? Burada bir arkadaşlar tanıştım geçtiğimiz hafta 4500₺den doğum yaptı benim de doğumuma az kaldı acaba eski fiyat değişmeden yapar mıyım diye merak ediyorum
Ilkhayat asli3 ben 4.000 doğum yapicam 2 inciyi ilkki şehir hastanesinde oldu kendi arabamla gittim doktorumda telefonu acmamisti fazla doktorlara güvenmeyin özele
Cellci Cotanakk muhtemelen zam yazısı gelmeden yaptı, benim için mümkün değil ama sen şansını dene yakınsa doğumun. Hiç sanmıyorum yapacaklarını ama umarım senin istediğin olur. Bir de doğumdan sonra tahlil tetkik vs tüm masraflarını paylaşırsan faydalı olur bize.. tabi unutmazsan :)
Cotanakk Cellci arkadaş 5 gün önce doğum yaptı o şanslıydı benim de doğuma az kaldı bakalım 😂 işitme testi vs yapıyolarmış muayene ediyorlarmış bunlar dahil mi diye soracağım
Cotanakk asli3 ben de Ceren hanıma geçtiğimde 27. Haftadaydım sizin için geç değil araştırın isterseniz bir yandan da buranın ücretini takip edersiniz
Oyku3005 asli3 ben sana haber ederim bi sonraki kontrolde nekadar olmuş doğum ücretleri nekadar diye hemen hemen aynıdır😊
asli3 okunmusciklet Evet az da kaldı bu 2.doktorum zaten şimdi 3.ye mi geçeyim ne yapayım bilmiyorum gerçekten kafamda deli sorular 🥴
Ilkhayat asli3 şuan özel diye düşünüyorum eşimin arkadaşı doktor 4 milyar dedi normalde 6 milyarmis 200 TL muayene 2 gebeliğim sık sık gitmem zaten son haftalarda giderim daha çok doktorda öyle dedi
Babydu asli3 bu doğru mu ya 2 hafta önce 200 e gitmiştim yarında randevum vardı 340 mı olmuş gerçekten.. Ben Aylin e gidiyordum ama zırt pırt çağırıyypdu çok paracı bi dr gibi geldi bana bırakma kararı aldım ona para vereceğime çok daha uzman bi dr var biraz daha sıkarım kendimi ona giderim diyodum 400 tl vericem diye üzülüyodum ama görüyorumki doğru bi karar vermişim 340 tınaztepeye verene kadar özel muayenenasi olan bi dr a 400 e gitmek çok daha mantıklı
asli3 Babydu Evet maalesef öyle olmuş 😔 Ben Ceren hanıma gidiyorum genelde aydan aya çağırıyor sizinki neden zırt pırt çağırıyor anlamadım ilginç. Yani öyleyse eğer düşünceniz oldukça mantıklı bence de 😊