Melekk-911 Hulyaaklnchan benimde tokluk 170 çıktı. Diyet yapıyorum şimdilik , diyetle düşmezse insülin başlarız dedi doktor.
Haticekaya1808 Hulyaaklnchan benimde açlık şekerim yüksek çıktı tokluk da sınırda olunca diyet yap tatlı yeme dedi 24 haftalığız bakalım doğuma kadar tatlıya ne kadar dayanabileceğim 🤤
Yenianneadayi2208 Hulyaaklnchan ilk etapta diyet uygulanır , diyete rağmen düşüş olmaz ise İnsüline başlatırlar.
Ilgaz123 Benim yüksek çıktı diyetle dikkat edince düzgün çıkıyor her gün ölçüyorum açlık tokluk diye her ay onun için de dahiliye bölümüne de kontrole gidiyorum doğuma kadar takip edecez dedi genelikle stresten çıkıyor gebelik şekeri stres yapmamaya çalış
Hulyaaklnchan Sizin kac çıktı ? bende dahiliyeye gidicem. Ama yüksek çıkınca insülin falan vuruluuormus diye duyunca tedirgin oldum
Melekk-911 Ilgaz123 aletin çubuğunu yani strip i eczaneden parayla mı aliyorsunuz yoksa raporunuz mu var ?
Ilgaz123 Rapor çıkarmadım ama geçen hafta doktor yazdığında eczaneden bi kutu tek aldım doğuma az kaldı diye fazla almadım eczaneye 15 lira verdim sigorta ne kadarını karşılıyor bilmiyorum ama
Melekk-911 Ilgaz123 bende günde 7 kere olcuyorum , bu aralar azalttım cubuk dayanmıyor. Eczanede 50tl 1kutusu . Kadın doğum doktoru mu yazdı onu ? Dün aile hekimine sordum yazsanız alabilir miyim diye ama devlet karşılamaz dedi. Rapor gerekli falan dedi
Melekk-911 Balbalbal https://imgyukle.com/i/EStMff Bunu benim kiloma göre ayarladılar , herkes için geçerli olmayabilir. Örnek olması için paylaşıyorum
Melekk-911 Haticekaya1808 mecbur kalınca dayaniyoruz. Bende Canım çok isterse tadına bakıyorum sadece
Yenianneadayi2208 Melekk-911 ben 55 kiloydum gebelik şekerim çıktığında aynı listeyi vermişti doktorum.
Poyrazin_annesi Bnmde şekwrım cıkmıstı 2 hafta dıyet yaptım normale döndü ama bıraktım dıyetı cnku dayanamıyrm. Makarna cıkolata tatlı yemeye basladım. Pazartesıde dığumum var😂