Askpare Seymaben bir gecelik, iki pijama takımı, emzirme sütyeni, göğüs pedi, hamile kilotları, göğüs pompası, göğüs ucu kremi, hasta kilodu depend oluyor canım ondan almalısın ve terlik bende alcam sana bu yazdklarımı :)
Imasleeper Seymaben kendi koyacaklarım -1 takım pijama sabahlıklı -1 eşofman takımı -1 tane hırka -Lohusa terliği,tacı -3 külot -2 atlet -2 tane emzirme sütyeni -2 çift çorap -Depend -Göğüs ucu kremi -6 tane göğüs pedi Göğüs pompası vs. Koymayacağım hastanenin vardır diye tahmin ediyorum olmasa bile evden gidip alınabilecek bişey 😮💨🤔
gamzosgamzos Seymaben ilk bebeğimdede aynı şekil hazırlamıştım yeterli gelmişti şimdi yine aynı hazırladım 1 pijama takımı 1 gecelik depend kesinlikle öneririm depend kullanıcaksan alt iç çamaşıra gerek kalmıyor 1 adet emzirme sutyeni yetmişti hastanede hiç takmadım goguslerim cok sis oldugu icin sadece eve gelirken taktım 2 adet atlet tesettürlüysen 2 adet tülbent 2 çift corap makyaj malzemeleri lohusa terlik taçı goğüs ucu kremi varsa muhakkak göğüs pompası suanlık makyaj malzemeleri hariç hepsini koydum valizime 😊
Seymaben gamzosgamzos ay bende bunu merak ediyordum 1 pijama takimi yeterli olurmu acaba🤔yada bitane pijama takimi bitanede normal tisort ve pijamami alsam yanima 2 takim yerine🤔
Eses4_ Seymaben ilk bebeğime hamileyken böyle listelere bakıp havlu bornoz yazanlarla dalga geçmiştim . Ne alaka sonuçta duş alıp gidiliyor zaten diye . Sonra sadece konuşmak bişey sormak için dr a gidip acil sezeryana alınmam gerekince evden yana döne havlu istemiştim duş almak için 🤣 o yüzden bi de havlu koy bacı ne olur ne olmaz ☺️☺️🙈
gamzosgamzos Seymaben o sekilde olur canım benim çok kanamam olmasına ragmen depend hiç geceliğime geçirmedi aralık ayıydı terlemedimde o yuzden ustum temiz kaldı aslına baksan sadece 1 gecelikle 2 gunu hastanede gecirdim pijama takımımı hastaneden çıkarken giyindim uzerine uzun hirka ile tesetturluyum gecelikten bacaklarım gozukuyor diye yoksa onu bile kullanmayacaktım 🙈