SIDDIKA Suuraismom Üniversitesi hastanesine gittim detaylı ordada öğrenemedim belli oluyosa soylermisiniz dedim 15 dakika fazladan ilgilendi uğraştı ama bacakları hep kapalıydı 🤷♀️🤷♀️diğer kontrolerdede göstermedi artık sürpriz yapıcak
Suuraismom SIDDIKA o zaman kız olabilir bendenn söylemesi 🥰 bu zamana kadar gördüğüm göstermeyen bütün bebekler hep kız çıktı
Aayseee Benımde tam net belli degıl doktor kıza benzıyor sankı ama hafıf bir çıkıntıda var dedı emın olamıyorum dedı bakalım cuma günü umarım net birşey söyler 🤷♀️
Karacaaa Yesim bende varım canım 17+4 olduk hâlâ ogrenemedim benim bebeğim nazlı çıktı bi turlu gostermiyo kendini 😂😂
Deniz0861 12 olduk bugün cinsiyetini bilmiyoruz ama kız istiyoruz nasipse bir oğlumuz var birde kız olursa mükemmel olur ♥️♥️
dmrcmsy uytanebru sakın cinsiyeti yanlış işaretlemeyin değiştiremiyorum bebeğin adı Eliz Gökçe bebek erkek görünüyor halen 😁1 aydır düzeltemedim 😅yardımcı olabilen varsa haber verebilir mi??
SIDDIKA Suuraismom öncelik sağlığı Rabbimden 3 oğlum olduğu için kız evladını tadamadik inşallah bakalım🤲🤲