Kader0498 Hanimlar merhaba normalde bacaklarimda batıklar bulunuyodu sanki hamile olduktan sonra daha bi çoğaldı aranizda bu durumla karsilasan varmi ne iyi gelir batiklara
Denizkizi Kader0498 bende de oyle batıklar var 😩 en buyuk hatam unı. okurken makına kullandım ondn oldu benım kı makına kullanmayın .. Sımdı agdaya gıdıyorum azaldılar..
Tugbamete Kader0498 ben hamile kalmadan önce lazere gidiyordum seanslarımı tamamlayamadım hamile kalınca yarım kaldı ama batıklarımdan tamamen kurtuldum bacaklarımı bi görsen bugün alsam yarın batıklar çıkıyodu sıkıp çıkarmaktan her yeri yara bereydi 10 yıldır sire gidiyodum kuaförlerin dediği herşeyi yaptım hiç bi şekilde kurtulamadım lazer çare oldu valla doğumdan sonra mutlaka git
Ayazinanasi Bacaklarinizi iyice keseleyin ve tuyleri sadece agdayla alin. Jilet veya makine vurdugum zamanlarda bende cok olurdu
Ayazinanasi Kader0498 canim her makine kokten almiyor, tuyleri bazen kesiyor diye biliyorum. Bide makineyle yukari asagi, sag sol falan yaparken tuylerin buyume yonleri karisiyor, batik olayi artiyor. Ben agdaciya gidiyorum yada agda bantlari kullaniyorum
Duamm Kader0498 ay sakın o pudralı agdaları kullanmayın resmen derimi kavlattı 2gün kızarık gezdm yanık gbi
Ashlee Agdayla aldiktan sonra uzerinden jiletle gecebilirsin batik olmasini onluyor kuaforum soylemisti ben de cok az oluyor artik
Kader0498 Ayazinanasi bu inci agda var son zamanlarin modasi oldu o iyi gelir mi acaba bide kasinti yapiyolar
Ashlee Denizkizi tuylerinin tamamini almis oluyosun zaten agdayla jiletle sadece uzerinden geciceksin canim bikini bolgesindede oyle yapiyorum ben batiklar kendiliginden cikiyo uzamaya basladikca.zamanlada azaliyo
Deletedmom342 Kader0498 bacakta biraz zor oluyo ama diğer bölgeler için gayet iyi. Öyle videolarda görüldüğü gibi geniş geniş sürülmüyo 😊
Kader0498 [bilinmeyen] anneme çok yakin gideceğim yer simdiden ödüyorum ben 1000 lira onumuzdeki kisin zaten bebiste 6 7 aylik oluyo o yuzden sorun olacagini düşünmüyorum ama bakalim ☺️
Kader0498 [bilinmeyen] benim ablam aldi cok memnun kaldi gec cikiyo en küçük kil köklerini bile aliyo diyo
behrem bir estetisyen olarak birkaç şey söyleyeyim. makine kullanımını acilen bırakın. jilet veya ağdaya aynı zamanda peeling veya kese yapmaya başlayın. doğumdan sonra lazere gidecekmişsiniz zaten, lazer batıklarınıza çok iyi gelecektir özellikle alexandrite batıkları %99'a kadar iyileştirme özelliğine sahip. zaten kıllarınız kalın ve siyahsa alexandrite makine kıllarınızı görecektir ve bu cihazla işlem yapılacaktır.
Tugbamete behrem işin ehlini bulmuşken hemen bişi sorayım doğumdan ne kadar süre sonra lazere gidilebilir emziren için bi zararı varmıdır ?