semanurcennet Kızlar 00.00 itibariyle 32 olduk neler yaptınız, ne gibi değişiklikleriniz oldu, nasıl geçiyor hadi gelin konuşalım🌸
Bydzz semanurcennet an itibarıyle 32 oldukk bugun ilk defa nst gırdım cok az sancı cıktı doktor yalancı kasılmalar dedı. Şükür açkklık alan hıcbısey yok cnku yasayan oldu mu benım giibi
Papatyaytt semanurcennet bende 32+3 u. Kizceler valla bende çok kilo almama ma rağmen karnımı tasiyamiyorum ağrılar sürekli sabit durunca ayağa kalkarken zorlanmalar miğde yanmasini zatennnn hiç sorma gitsin şuan bile ejderha gibi üflemeye haziirim yani ateş saciyo migdem sanki fiziken böyle yani Psikolejikmende arada bı erken dogum korkusu sarıyor içimi sonra o geciyo geç doğum korkusu sonra oda geçiyor neyse diyorum acaba aaayyy ben nasıl dogurcam acaba nasıl bişi bu çünkü herrkezzz uuu çok değişik sabır gerektiten bişi zor filan diyorlar malesef etkileniyorum ama kendime güvenim cokkkk aşırı fazla oyuzden toparlaniyorum hemen. amannn diyorum ya hallederimmmm diğer kadınlar hallediyor bizde üstesinden geliriz diyorum 🥺 😁 çok düşünmüyorum akışına bıraktım bakalım yani sakamaka neler bekliyor bizi görücez 😁 he bide son son uyumanın tadını çıkartıyorum artık bebis olunca uyuyamicakmisim öyle diyorlar bakalım 😅🤰 gorcezzz anamm heyecan var
Suzanne 32+3 🥰 artık karnımı taşırken zorlanıyorum sanki bi ağırlık bağlamışım gibi 😆 vajinal akıntım aşırı arttı inşallah normaldir
Duriyeee Bizde 31+4 teyiz bittim ben tükendim 😂 midem yana yana ve oluyor yemek yemek istemiyorum daha 3 kilo almama rağmen hareketlerim resmen kısıtlandı
Rabia_16 Benim bebeğim birde çok aşağıda sizinki ne alemde acaba birde benim İlk ondan biraz telaş var