Cylnsfk Kızlar artık doğurmak istiyorum uykular haram oldu karnım çok sert sureklı ne zaman gelicek bizim kız acaba sizde durumlar nasıl kaçıncı haftadasınız ne durumdasınız 😔
BaharE Cylnsfk 38+4 hurma squat temizlik allah ne verdiyse yardirdim niyet ettim yarın doğurmaya 😂(tarihten dolayı) ama tabiki gel gör bizim ki aşağı bile inmedi onu bırak normalde bel ağrısından kıvranmam lazım aksine temizliğe devam edebilecek kadarda halim var 😏
2cocuk1anne45 Zehra9616 aynıyız şuan kasık agrım var 3 gebelık oldugu ıcın erken dogum olabılır dıyor doktor. Bende korkuyorum ara ara kasıklarıma sancı gırıyor kılodum fln degıstırıyom ama hep ıslak hayır lısı olsun ınsallah
Mrymmstf 38 haftalık olduk bizde ara ara saclılarım oluyo gibi ama cok uzun sürmüyor ne zaman nasıl gelicek çok merak ediyorum gün geçtikçe
Brlayayse Cylnsfk bnm de bugün biraz bel ağrım var ama arada gecio arada hafif tutuyor anlamadım😐ayy daha ne kadar kandiricak bizi ya 😏
Cylnsfk 2cocuk1anne45 benımde kilodum ıslak oluyor sureklı WC ye gidiyorum bende ve karnım çok çok fazla sert bugün nette girdim bitene sancım vardı be alttan muayene oldum açılma uok dedi doktor
Zehra9616 2cocuk1anne45 ay benimde kasiklarimda agri oluyo 3 gundur anlamadim ya banada soyledi tetikte ol diye
Cylnsfk Brlayayse son zamanlar daha çok oluyor bel agrisi ve ben suan onu yaşıyorum dikkat et sende Allah yardımcımız olsun ınsallah
Brlayayse Cylnsfk bilmiyorum ki kuzum artık bu son kontrolde net bişi der diye düşünüyorum ama bnce suniyle başlatırlar gibime geliyor