Cansucannnn Kızlar merhaba vajina mi çatı mi bilmiyorum ama iki bacağımın arası öyle çok ağrıyor ki sanki dayak yemiş gibiyim 14 Mart nornal doğum tarihi sizler nasılsınız
Zehra9616 Cansucannnn 3 dk sonra 37+2 benimde normal gorunuyo insallah degismez o agri bendede oluyo arada ama her zaman degil
Talhaaam Cansucannnn benimde doğum 16 mart gözüküyo bende de aynı ağrılar var bel ağrımda var 1cm açılmam da var gece uykularım yok oldu uyuyamıyorum rahat dönemediğim içinn :((
Astral Cansucannnn o ağrı 23. Haftadan beri giderek arttı ve 36. Haftadayım beni o kadar zorluyor ki yürürken bile çok zorlanıyorum bazen merak ettiğimse doğumda sancı çekerken bu ağrı gitmiş oluyo mu o zamana 🙄
Cansucannnn Ne durumdasın canım benim özellikle geceleri ve yatış pozisyonu aldığımda çok ağrım oluyor
Hayalcinar Bende 37+0 im benimde ağrım var çok sancı gibi değilde baskı yapıyor aşağıya sanki 7 Mart sezeryan tarihi aldim yarın doktoruma soracağım bakalım inşallah kanala girmemistir 2.dogumum çünkü ilki sezeryandi
Cansucannnn Hayalcinar canım doktor kanala girip girmediğini nasıl söylüyor ben sormuyorum onlar da normal muayene ediyor nst bakıyor hiç yorum yapmıyor kanalda mi nerede başı aşağıda onu biliyorum sadece
Cansucannnn Sabırsızlıkla bekliyorum artık sancılarım başlasa herkes erken diyor ama kızıma.dokunmyi ona bakmayı istiyorum artik
Hayalcinar Cansucannnn canım az önce doktordan çıktım üst gördü başı kanala girmiş nst baglandim sancı çıkmadı haftaya yine gel dedi ama acayip bel ağrım var ayağa kalkınca da batmam var
Ilkhayat Cansucannnn bebek yavaş yvas doğuma hazırlanıyor ve aşağı iniyor gün gün ondan öyle oluyor 2 gebeliğim ondan biliyorum pis bir acı oluyor biliyorum Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğini ❤️🙏🤲 normal doğumun bu arada
hilalmevsim_3467 Cansucannnn 37+2 oldum aynıları bendede oluyo hareketleri eskisi gibi değil ve sürekli taş gibi oluyo toplanıyo kızçem… 1 Mart ta doğum olacak Allah ın izniyle son günler gerçekten zor geçiyo
Yamantosunannesi 37±3 olarak 1 haftadır aynı çatı ağrısı sorunum var yatamıyorum resmen uyanınca da tüm gün ağrı devam ediyor bebek doğum pozisyonu almıştı en son
Cansucannnn Evet şu an doktor normal diyor ama bu ağrı gerçekten ilginç 32 den beri var ama son zamanlarda her an hissediyorum hayırlısi olsun bakalım kizlar
Cansucannnn 37+1 den bildiriyorum bebeğim daha zor hareket ediyor çoğu zaman sertleşip toplanıyor geceleri dönerken karnım çok ağrıyor ve sürekli kasıklarımda vajinal bölgemde bir sızlama ağrı var
Pembegul Cansucannnn aynisi bendede var ozellikle aksamlari cok siddetli ve yatarken. Sabah uyandigimda da agriyor. Ama gun icinde cok agrimiyor :(. Bence dogumun yaklastigi icin. Ben suan 38+6 dayim…
SumsavMah Aşağıya baskı yapıyor mu kızlar bende 37+2 bugun aşağıya baskı yaptı ağrı yok ama hissediyorum oynamasindan