Esmerimm- Merhaba bayanlar 15+5 günlüğüz karnımın alt kısmına elimi koyduğumda pıt pıt atan bişey var bazen sağ bazen sol kısımda elimi koyduğumda pıt pıt atıyor bu bebek hareketimidir ilk gebeliğim 😊 bilemedim
Gamzeates Esmerimm- ikinci hamileliğim 15. Haftadan beri çok hafif ve nadir hissediyorum şuan 17+2 olucaz biraz daha hissetmeye başladım ama tabii güçlü deği pıt pıt vuruyor 😇🤲
Gamzedngdn Esmerimm- ilk gebelikte o kadar erken duyulmaz ama belki çok minik etmişte olabilir bilemiyorum. İkinci gebeliğim 17 haftada hissetmeye başladım şimdi gayet net 18+3 olduk
Bhr21 Esmerimm- aynen canım bebegini hissetmişsindir . Bebek hareketleri kişinin karın yapısından kaynaklı farklı haftalarda hissedilebilir bende 14. Haftamda hissetmiştim şimdi 20. Haftamdayim bayaa ben burdayım der gibi hareketleri belirgin gozle bile görülür 😂😂
Mervekrmn @Esmerimm- o haftalarda hıssetmek pek mumkun degıl gaz olabılır 😊 Benımde ılk gebelıgım 19+3de hıssetmıstım😊
Duy_gu Esmerimm- kalp değil canm küçük olduğu için çok yavas sakin hareket eder büyük ihtimal hareket ediuor
Fatmaozdemir Esmerimm- ben de o zamanlar hissediyorum sanıyordum. Kalp atışıydi bence hissettiğim. İlk harekt 18-19. Haftada hissettim. İlk bebeğim