Mervemami tugbaacng Evlenmeden önce ben de oğlum olursa ismi Ali Ayaz olsun derdim . Ayaz güzel isim 💙
Mervemami MrsMavis Evet yaaa 🌝 Kız olsa kuş ismi , çiçek ismi , renk ismi , börtü böcek , kara parçası hatta şehir ismi ( Okan Bayülgen’in kızının ismi İstanbul ) koyuyorsun bişey . Erkek çok zormuş ya 🥲
Mervemami Bayancorek Erkek olunca babalar daha bi müdahaleci oluyorlar sanki ya 😂 Ben eşimden hiç beklemezdim . Yani ne seçsem kabul eder gibi geliyordu ama isim düşünürken çok ayrışıyoruz 😂
hafsam_omerim Mervemami benim de aklımda şuan 4 isim var Eymen Yusuf Melih Enes Başka tekliflere de açığım
Ecenur1 MissBus ay Amin inşaAllah ama malesef benim fikrim önemli değil 😂😂 eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı o yüzden şuan karışamıyorum😂😂
0103qsf Demirssmomm 29.haftadaym ayni durum bndede war asiri sinir oluyorm ben bulamadkca insanlar onu koy bunu koy diyor
Deniz93 Mervemami ya aklım çok karışık Deniz kesin ıstıyorum ama yanına Deniz Yaman mı olsa diye bılemiyorum kulagıma hoş gelıyor ikisinin anlamı da iyi oluyor ama kararsızım 😐
Mervemami Deniz93 Deniz tek başına da çok güzel bir isim bence . Ben de düşündüm ama maalesef eşim beğenmedi . 🥲