Merhabayenianne şöyle bir durum var aç karna girdiğiniz ve belli bir süre sonra sıvı daha sonra yemek yeme izni geldiği için sütünüzün gelmesi uzun sürebilir muhakkak izin verildiği gibi bol bıl su için ayaga kalkma kısmında söylerler size zaten ama direk karşıya bakın öyle kalkın karşıya bakarak yürüyün bol bol yürüyün agrı o bölgede bir agırlık yada boşluk hissetmek çok normal rahim kendini toplayana organlar yerine yerleşene kadar o boşluk hissini hissetmeye devam edeceksiniz ama bol bol yürüyün ki bu durum kısa sürsün. En iyi gelen yürüyüş çünkü. Yanınızda nescafe bulundurun spinal ya da genel anestezi fark etmez baş agrısına iyi gelecek. Emzirme yastıgı edinin yanınızda olsun ben spinal olmuştum belli bir süre o ameliyathabe sogugu boynuma kötü gelmişti ve sabit yatınca bir süre hem bebeği emzirirken hemde kendi boynumun altına destek olarak kullandım. Çikolata ceviz fındık incir hurma gibi şeyler bulundurun yanınızda sütünüze yardımcı olur dilerseniz yine emziren anneler için olan çaylardan alın. İç çamaşır illa lohusa teri atlet vs çok terleniyo üstünüzde kalmasın ter dilerseniz hatta bir sırt havlusu tarzı koyun. Bunlar aklıma gelenler 😊