tcasl Merve34kacag ben ✋ hiç bişey istemiyolar aniden oldu doğumum pek de bilgi alamamistim öncesinde
minikkoalaam Merve34kacag ben doktora sormustum dogumu burda istiyorum yapmam gereken bi sey var mi diye o da yok acilden gelirsin zaten dedi.
Minikbey03- Ben 7. Ayıma kadar orada muayene oldum son üç ayımda özele geçtim güvenemediğim için . Doktorumdan çok memnundum ama doğuma kim o gün görevliyse o girdiği için maalesef özele geçtim.
Merve34kacag Minikbey03- çocukta bi sorun olursa falan devlet yönlendiriyor özelde olursa o imkanı devlet sağlamıyormuş o yüzden devlet hastanesinden yana olucam 😊 ama Inşallah hayırlıca biter doğumumuz
Mhtpkc minikkoalaam hiç takip yapmadan sadece 2-3 kere perinatoloji bölümüne geldim doğumu istesem yaparlar mı
Merve34kacag minikkoalaam bugün gittim doktora da o odaya girince unutuyorum soracaklarımı😅 neler lazım olur falan stres yaptim her şeyi koyasim geliyor valize
minikkoalaam Mhtpkc onu bilmiyorum ama doktor benden kan tahlili istediginde saglik ocaginda yaptirip sonuclari getirsem olur mu demistim o da dogumu burda yapcaksan burda kan vermis ol kaydin olsun falan oyle bisiler demisti. yani takipli olmak gerekiyodur galiba 🤔🤔
minikkoalaam Mhtpkc randevu almak zor oldugu icin her seferinde kim denk gelirse ondan aliyorum. belli biri yok 🤣
Merve34kacag iki_tospik_annesii baz-ı hastaneler sanci çekerken giymek için elbise tarzı lohusalık istiyormuş şancı sırasında ne giydiniz ve en çok neler lazım oldu
tcasl Merve34kacag evet sancı cekiliyo doğum başlayınca orayı doğumhaneye çeviriyolsr doğum yaptıktan bir kaç saat sonra normal odaya aliniyosun