Hazal51 Akşam yedi buçuktan beri geçmeyen bel ağrım ve bebekte kasılma var bu şekilde doğum yapan var mı acaba
3mlek2bebkannesi Hazal51 benim oğlumda sadece bel agrısı ile başladı doğum hiç pozisyon değiştirmeyle falan geçmiyorsa hastaneye başvur canım
Leylayz Hazal51 canım kaç haftalıksın bilmiyorum ben 37+2 olacam akşamdan beri bendede bel ağrısı var ve ara sıra iğne batar gibi oluyor anlayamıyorum ne olduğunu aynı seviyede duruyor şimdi duşa girdim bekliyorum umarım artmaz
Hazal51 hunilimom kasılmalar çok şık değil bel ağrım da uzun süredir var öyle vurup geçme gibi değil devamlı ağrı var
hunilimom Hazal51 doğum sancısı gelio gidiyor canım sürekli olmaz yanı bi duş al isterse. Geçer belki
3mlek2bebkannesi Hazal51 sen hast git için raht eder canım belki normaldir bilmiyorum ama benim nst sancı çıkmıyor diye bel agrısını 13 saat çektim artık ateşlenmeye başlayınca sezeryana aldılar bebekte sıkıntıya girmeye başlamıştı
Hazal51 Zehra9616 normal bı baskı ağrısı var sadece dakikalık bişey değil o yüzden anlayamadım ama yalancı sancı olsa şimdiye geçmesi lazımdı bu uzun süredir var
Zehra9616 Hazal51 belindeyse kasilmadir kaisklarina gecerse sknti ama yinede zorlarsa git bekleme ne olur ne olmaz
Hazal51 hunilimom yarın kontrolüm vardı zaten doktora da yazdım sabaha kadar bekleyelim dedi ama dayanilmicak şekilde olursa gidicem
Hazal51 Leylayz 38+1haftalik olduk midem de bulantı var çok benimde aynı duş aldım yine geçmedi önce kasiklarima vurdu belime vurdu bebekde kasıldı kaldı duştan sonra belim daha çok ağrımaya başladı midemde bulanıyor şu an hala
Leylayz Hazal51 Valla benimde aynı bugün dayansaydık iyiydi benim bacağıma da atıyor adet olacakmış gibi ama dayanılmayaçak kadar değil hala çok şiddetlenirse hastaneye gideriz
Leylayz Hazal51 Allah yardımcımız olsun hastaneye falan gidersen yaz buraya bende gidersem yazarım umarım gerek kalmaz