Kkync Kızlar dün çarşı pazar gezdim 100 den aşağı bir lohusa pijaması bulamadım . İnternetten alıp memnun kalanlar tavsiyede bulunabilir mi acaba 😊
Bahar54 Kkync lohusa sepetinden aldim alt ust takim 70 tl ydi sanirim. Kumasi da ince degil ici filan gostermiyor. Yikadim cekme filan da yapmadi. Tabi daha kullanmak nasip olmadi :)
Alinmavi Kkync onden dugmeli bir pijama takimi alin gecin. 230 tl verdim toplam 2 kere giydim hic gerek yokmus valla heves iste. Sonra giyilmiyor karin kismi bosbol oldugu icin.
Hicret44 Kkync canm bende oyle dye lohusa diyip almadim bi tane xl gecelik bi tane de xl alt ust onu yariya kadar dugmeli pijama takimi aldim ikisini 90 tl ye aldm 😀
Womane Bende bedenlerine takildim. Elbise olarak alicam interntten ama kaliplari nasıl oluyor bilmiyorum. Cuval gibi bisey almayayim geride yollayamam kargoya gidip
Alinmavi Kkync 30 liraya falan pijamalar var ya onden dugmeli olsun yeter lohusa pijamasi bakarsaniz en az 100 pamuklu pijamalardan alin kullanirsiniz
Ginkgo Istanbuldaysaniz biyer onerebilirim. Ben cok cok uygun fiyata aldim. Sonra kuzenimi yolladim o da ordan aldi. Bahcelievler kadir hasin alt katinda sadece pijama gecelik satan bi dukkan var. Fiyatlar cok iyi.