Elifgvnn Selam kızlaar 5 haftalık gebeyim keseyi gördük 9mm içinde yolk kesesi de oluşmuş ama bebeği göremedik .Siz kaçıncı haftada gördünüz görmememiz normal mi sizce?
Sare19 Elifgvnn ben özelde bir doktora gittim 7 hafta bebek yok kürtaj dedi devlete gittim 6 haftalık gözüküyor bebek hala gözükebilir 10 gün sonra gel dedi pazartesi gideceğim bende 🤔
Elifgvnn Doktorlar bazen gerçekten çok düşüncesiz konuşabiliyor bu haftada gelişmeliydi neden göremedik anlamadım sağlıksız gebelik olabilir dedi bütün moralim alt üst oldu teşekkürler canım içim birazda olsa rahatladı
Aysukuvan Elifgvnn benim de görememişlerdi 2 aylık olmuştu hatta bana emin misin hamile olduğuna falan demişlerdi bazı doktorlar gereksiz yere varlar
duygurfh Çokk normal benim 5. Haftada sadece kese gozukuyordu 2 hafta sonra gittim bebek yeni olusmus dedi bir hafta sonra kalp atışı duyulmaya baslar dedi cok sukur bir hafta sonra gittigimizde kalp atisini duyduk düşünün yani 8. Haftada
Melike2507 Kese kaç hafta belli oluyor bide tavsiye almak istiyorum sizce ben özel hastane gidim yoksa devlet hastayemi çünkü bende hamilelik belirtileri var
Elifgvnn Melike2507 Benim kesem 5. Haftada gözüktü 5-6 gibi gidersen görünür diye düşünüyorum canım ben hem özele hem devlete gittim özel hastaneler bazen para alabilmek için gereksiz testler yaptırıp endişelendirebiliyor devlet daha iyi gibi bence ilk haftalar için en azından