Minigin_annesi0 Kızlar normal doğumda bebeğin kıyafetlerini hemşireye veriyoruz da peki biz doğumhanede mi üzerimizi giyiyoruz yoksa odaya gelince mi giyiyoruz pijamaları?
Buseyllzr Minigin_annesi0 bende orda yapacağım herkes memnun kalmış ama üstte kalsın bekleyelim yorumları 😚
Egenin_Annesi1504 Minigin_annesi0 2 sene once dogum yaptm Allah nasip ederse simdikinide orda yapicam dogumdan sonra odaya gecene kadr yesil ortude sariliydi odaya gectik kendimde ben giyinidm bebegimide ben giydirdim özel hastane gibi aman aman o yorulmasin demiyorlar tabiki o zmn ben giydirdim simdi nasil bilmiyorum..😊
1606 Minigin_annesi0 arkadaşım bi hafta önce orada Doğum yaptı sancı çektiği odada doğurtmuşlar bebeğide arkadaşım giydirmiş hiç öyle hemşire falan giydirmemiş yani
Halime0638 Minigin_annesi0 1 hafta önce Sezaryen oldum bebegimi hemşireler giydirmisti üzerimde belli bi süre sonra gelip onlar giydirdiler ama normalde nasıl bilemedim
Nurcan__ Egenin_Annesi1504 bende 2 yıl önce orda doğum yaptım şimdi yine yeniden hamileyim 😂🙈 benim bebeğimi ebe giydirmisti, sizin tarih kaçtı
Sinemmmmm58 Minigin_annesi0 ben sezeryan oldum canim odaya cikinca 6 saat sonra ayaga kaldiriyolar ben ayaga kalktiktan sonra giyinmistim
Smyye12 Minigin_annesi0 12 ay önce doğum yaptım bebek doğumhanede giydiriliyor anne ise odaya çıkınca giyiyor çanta geldiğinde
Egenin_Annesi1504 Nurcan__ hee erkenmis sabahtan gitmeniz iyi olr 2 haftadr beklyorm bulamadm bende cuma sabhtab gidicem