hunilimom Susutu hayırlı olsun canım Mrvmerve01 Benim 2. Gebeliğim ilk kızımı 6+3 de hem bebeği hem kalp atışı duymuştum simdi ki hamileliği 7+2 de duydum en azından 6. Haftay bekleyin derim
burcuo Susutu Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla dünyaya gelsin bebeğiniz 🌸 Ben de 5 haftalıkken ilk kez doktora gitmiştim, kese görünüyordu sadece. 6.haftada tekrar çağırdı doktor, o zaman kalp atışlarını da duymuştuk.
Mrv135 Susutu 5. Haftada falan keseyi görür 7. Haftada da bebeği görüp kalp atışını duyarsınız. 12-13 haftalarda da cinsiyet tahmini yapıyormuş doktorlar.
Mrvmerve01 Hayirli olsun Bende5+3’üm. Bende cok cok tecrubesizim. Ama carsamba keseyi görebilmek icin doktora gidecegim. Siz ne zaman gideceksiniz
Susutu Mrvmerve01 Ben testten sonra doktora gittim direk keseyi gördü randevu vermişti bi hafta sonrasına ama korona oldum:(
Mrvmerve01 hunilimom aslinda evet bende 6. Haftayi beklemek istedim. Ancak doktorum bos gebelik mi degil mi baksak iyi olur dedi. Siz ne guzel tecrubelisiniz☺️ İnsan ne yapacagini bilemiyor. Hangisi dogru karar bilemiyor. Son adet tarihim 14 ocak. 16 ocakta Beta hcg 900 cikmisti.
Minigin_annesi0 Hayırlı olsun kuzum Allah hayırlıca kucağınıza aldığınız günleride göstersin. Her anının tadını çıkar zaman su gibi geçiyor biz 30 haftalık olduk bile daha dün gibiydi öğrendiğim ilk gün. İlk üç ay kendine çok dikkat et. Yükseğe uzanma, çok sıcak suyla duş alma bunlar düşüğü tetikler. Allah’ım korusun sizi 🌺🌺🌺🌺
hunilimom Mrvmerve01 aslında zaten gebeliğin boş olup olmadığı da yine 6. Hafta da belli oluyor bebek yoktu bende mesela bir hafta sonra gördüm panik yapmamak gerekiyor
elmaliiturtaa Susutu 8+0 kalp atışı duydum 7+0 bebişimi gördüm 6+3te keseyi gördüm her gebelik bir olmuyor bende onu anladım burdaki anneler çok yardımcı oldular sağolsunlar mesela mide bulantım inanılmaz yoğundu 5+6da başladı inanılmaz bi koku hassasiyeti ve bulantım oluyordu burdaki anneler sayesinde doktora danışarak prilam dr kullanmaya başladım ve en hafife indi şimdi daha rahat geçiyor🥳