Elizinannesipinar 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğiz cok merak ediyorum ve korkuyorum. Tam olarak neler oluyor ne kadar sürüyor neye bakıyorlar bilgi verebilecek var mı kızlar ??
maviananas Elizinannesipinar korkacağınız bir şey yok rahat olun bebeğinizi izlemenin keyfini cikarin doktor zaten neyine bakıyorsa size ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. karından ultrason cihazıyla bakılıyor alttan muayene edilmiyor bebeğin kalbinden parmak uçlarına kadar herseyine bakılıyor ve tabi sizde de plasenta rahim ağzı uzunluğu gibi şeylere bakılıyor süresi ise devlet ve özel arasında farklılık oluyormuş. Benimki 40 dakika sürdü
dakpinar- Elizinannesipinar korkma kuzum. Ultrason ile bakıyorlar karından yine . Uzun sürüyor biraz ama kısa sürüyor diyenler de var benim 1 saat sürmüştü. Bebegın her organına ayrıntılı bir şekilde bakılıyor .🥰
hunilimom Elizinannesipinar ilk kızıma üniversite de yaptırmıştım 30 dk sürdü ortalama zaten 30 dk sürüyor bu özellerde 1 saati de buluyor korkma bebeğin herseyine bakıyorlar inceliyorlar
yeliz007 Elizinannesipinar Korkulacak birşey yok canım aksi taktirde çok güzel bir şey 🥰 Ben bugün girdim her organına bakıyorlar
Elizinannesipinar @maviananas dakpinar- hunilimom aslında ikili test düsük riskli çıktı ama insan korkuyor ya bisey olmasın istiyor yoksa cok heyecanlıyım uzun uzun seyredeceğim icin bi de henüz hissetmiyorum hareketlerini 18+6 dayız normal mi sizce
hunilimom Elizinannesipinar hareketleri icin erken canım yanı 20. Hatta 24. Haftaya kadar hissetmemek çok normal sen içini ferah tut bişe olmaz
maviananas Elizinannesipinar inşallah temiz çıkar sonuçlar. Hissetmemeniz gayet normal bebek daha çok küçük
Gzmnrayd Elizinannesipinar 22.haftada yattgm zaman hissetmeye baslamstim stresli olmayin Icinizi ferah tutun🥰
Gzmnrayd Elizinannesipinar bebegin yuzunu fln guluşlerine kadar görüp rahatladigin en guzel an diyebilirim.Asla korkma stres yapmana gerek yok.Rabbim sag salim kucagina almani nasip etsin insallah 🥰Bana oo bu gelin olma cagina gelmis gormeyeli gbi komik soylemlerde bulunmuslardi.bez pahalandi diye bak cısıni tutuyor demislerdi☺☺
Htcdenz Detaylı ultrason kaçıncı haftadan sonra bakılıyor acaba ben 18+4 haftalık gebeyim 19. Haftamda randevum var bakılır mı sizce