duru21 ben hiç bir çare bulamadım 😔33 haftalık olmama rağmen sabahları hala kusuyorum ne yaptıysam geçmedi ama siz doktorunuza başvurun ilaç felan verebilir herkesin bünyesi aynı degil belki verdiği ilaç bulantılarınızı dindirir
dilanbartos Şimdi ben size durumumu anlatayım. 10 haftalık hamileydim artık kusmaktan hastaneye yatırdılar. Çünkü 7-8 kilo vermiştim. Neyse 11 haftalıktım hastaneden çıktığımda. 30 a yakın serum verdiler. Sonra ben depresyona girdiğimi hissettim. 2 ay boyunca -abartmıyorum- yataktan sadece tuvalete kalktım. Doğru düzgün yemek yiyemiyordum. Kusuyordum hep. Sonra psikiyatriye gittim. Bana iki tane antidepresan verdi kadın. Bir tanesi hem uyutuyor hem de mide bulantısını kesiyor dedi. Diğeri sabah güne başlayabilmem yataktan çıkabilmem için gerekli enerjiyi vermesi içindi. Neyse 16. Haftama girdim ve mide bulantım kesildi. İlacı kullanmadığım zamanlarda devam ediyor tabii. Ama hayatımı kurtaran o ilaç oldu. İsterseniz ismini paylaşayım bi bakın, doktorunuza sorun.
Merveharun dilanbartos bende hastaneye yattım 10-12 kilo verdim 10 haftalıkken şimdi biraz daha iyiyim ama bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor