Aygun2365 Merhaba . 34 haftalık hamileyim bebeğim bu gün 1d kez haraket etti. Oysa çok haraketli bebekti . Bir şey olur mu ? 😔
Hayallerim95 Aygun2365 benimde öyle az az hareket ediyor ama her bebek farklı olabilir yA hareket etmiştir siz farketmemişsinizdir bende bazen gün içinde hissedemiyorum yatınca hissediyorum
Egesr Aygun2365 bende 34 haftalığım hareketleri azalır ya da güçsüzleşirse mutlaka gel demişti doktorum. Eğer hareket etmediğinden eminseniz hastaneye gidin mutlaka. Yeri daraldığı İçin evet hareket etmesi kısıtlanıyor ama içinizin rahat etmesi için hastaneye gitmenizde fayda var.
Beyzan738 Aygun2365 bnmde öle bi cok hareketli oluyor bi cok hareketsz olup korkutyor Kilosu kacdi bugun gittim kontrole 2600 dedi de iyimi ki
Elisa06 Aygun2365 benim ki 34+3 çocuk içerde futbol oynuyor durmuyor sağ tarafımda yuva yapmış sanki hep orda oynuyor günde 10 tekneyi bırak 20.30 kere vuruyor yemin ederim ki
Muriahmet Kızlar bende 34.3 haftalık hamileyim bebisleriniz kac kilo? Gecen hafta kontrolüm vardı 1.977 kg dedi iyi dedi dr alır daha dedi burda görüyorum MaşaAllah 2.200 2.100 kg sizin bebislern kilosu nasıl iyimi