Mervus Kızlar 14.haftamdayız ciddi manada gaz sorunu yaşıyorum bu sorunu biliyorum ki hemen hepimiz deneyimledik fakat cidden geçmiyor. Yemek yerken bir başlıyor uzun sure düzgün oturamıyorum bile nefes alırken bile zorluk yaşatıyor. Gaz sorununu nasıl geçiriyorsunuz veya böyle bi sorunla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz hafiflemek için. 🤦♀️ Misal iki saat kadar önce akşam yemeği yedim göbeğim patlatacak gibi üstelik daha 14 haftada olmama rağmen kocaman oldu göbeğim gaz diye tahmin etmekteyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum Allah herkesin yardımcısı olaun inşallah
Merveozcelikcckl Mervus hayatımda gaz ve kabızlık sorunu hiç yaşamamıştım ta ki hamileliğime kadar dokuz aydır bu sorunları yaşıyorum şişkinliğe maden suyu kabızlığa da kayısı nın kendisi ya da hoşafı bir de erik yiyorum çok rahatlatıyor
ozlemkrts Mervus o gaz sorunu bendede oluyo özellikle akşamları çatlıcak derecede maden suyu içince biraz da olsa rahatlatıyor
ikizlerimveannesi Mervus seni o kadar iyi anlıyorum ki 🤦♀️ Hele mide gazı beni mahvediyor aç tok farketmiyor hiç geçmiyor gaz geldikçe midem kalkıyor ve kusmaya başlıyorum sanırım doğuma kadar gidecek bizimle 😏
Mervus Muhammedamine ya yürüyüşü baya ihmal ettim sanırım soda da içicekler şimdi ama ne hikmetse bu sorun olduğunda hep üşüyorum
Mervus Merveozcelikcckl ya kesinlikle ya gaz sorunu özellikle hayatımda yaşamadım böyle bişey hani acillik olunabilecek düzeyde. Afedersiniz sürekli bi gegirme hali ve kendini tutma hali 🤦♀️ Sodayı içmeye çalışıyorum hatta suan hemen içicem kabızlıkta var malesef ona kayısı su bişeyler yapacam artık teşekkür ederim 😊
Muhammedamine Mervus belinize masaj yapabiliyorsa eşiniz gaza iyi geliyor duşta sancısı çok zor ben geçen gün saatlerce ağladım karnım çok şişti bebeğime bşrşey olacak diye ödüm koptu ama iyi geldi bi tanede soda içtim gece çok rahattım
Mervus Muhammedamine evet cidden ağlayacak gibiyim su anda 😔 teşekkür ederim canım inşallah iyi gelir yapacağım tavsiyelerinizi
Mervus ozlemkrts ben de içtim şimdi kayısının üstüne inşallah şifa olur 😔 Rabbim bu süreci en güzel şekilde atlatmamızı nasip etsin
Mervus ikizlerimveannesi ya aynen öyle bu bambaşka biley bir de açken kusunca safra gelmiyor mu o zaman deliriyorum insanı mahfediyor. Akşam belimi de üşüttüm sanırım şuan balon gibiyim resmen 🤦♀️
oykuannesi Doktor az ve sık yersen olmaz dedi. Soda ve yürüyüşle destekleyebilirsin. Tıka basa yemek rahatsız edip gaz yapıyor.
Mervus oykuannesi gerçekten öyle. Bu akşam annemler geldi ve çok çok fazla yedim ve çok hızlı yedim. Akşamda üşütmüştüm üstüste geldi sanırım. 🤦♀️
Nazyun Mervus ahhh beeen çok çektim sürekli şiştim akşamları hafif beslendim meyve akşam yeme ve bol su rahatlatacak seni sonra geçiyor kendiliginden ve bol şeyler giy sıkı şeyler giyme