Aylindirgen Kızlaar şu an adet sancısı gibi bir ağrı hissediyorum ve sırtım çok ama çok ağrıyor. Sizin de böyle ağrılarınız oluyor mu? 😫😫
burcuo Aylindirgen 33+3 benim de. Ara ara regl ağrısı gibi hissediyorum ama 1-2 kez ancak oldu şimdiye kadar. Bir de şiddetli değil gelen ağırlar, birkaç dakikaya geçiyor. Geçmiş olsun.
erdem_agah Aylindirgen ben suan 31.haftadayim. Ama ilk gebeligimde 34. Haftayı cok iyi hatırlarım. Çünkü gebeligimde hiç zorlanmadigim kadar 33 ve 34 haftada cok zorlanmistim. Ağrım olmuştu çok fazla. Umarim sizin de gecicidir.
Aylindirgen burcuo teşekkür ederim sırtımın ağrısından kalkamıyorum. İlk defa oluyor anlam veremiyorum 😥
burcuo Aylindirgen Ben karnım çok şiştiği zaman sırt ağrısı yaşıyorum. O zamanlarda da masaj aletiyle masaj falan denedim. İnsan tedirgin oluyor tabii ister istemez.
burcuo Aylindirgen Evet. Şu trendyolda bir ara epey meşhur olan ikili masaj aletlerinden. Biraz masaj yapınca işe yarıyor.
burcuo Aylindirgen Birinden de destek isteyebilirsiniz. Eşime masaj yaptırıyorum ara ara da 😊 çok geçmiş olsun