1lalis_ Aklıma siz geldiniz, son ses cansever çekemeyen anten taksın oynayacağım, ama düşük riskim var . Az kala kalkıyordum 😀🤷♀️(Kafayı yedim) Ne ihtiyacım var 🤢
UmutsuzPolyanna 1lalis_ yanan midem ve ağrıyan çatım ile ben oynamasam daha iyi olur yoksa bebeyi fırtlatabilirim🤣🤣🤭 ama alkışla tempo tutarım mskdk🤣🤣
Seymaben 1lalis_ yemin ediyorum tek ozledigim sey olabilir asiri oynak bi kadindim ben ayol simdi cocuktan oynayamiyorum oynamayi gectim yuruyemiyorum bile cati agrim var😅😅😅 dogumdan sonra insallah💃
1lalis_ UmutsuzPolyanna oyyy geçmiş olsun. Doğurursun falan sen tempo tut bacim😀😀(Benim durum doğumdan kötü)
UmutsuzPolyanna Seymaben şuan ikimizi yan yana plastik beyaz sandalyede ortada oynayanlara alkış yapar gibi hayal ettim djdn🤣🤭
Seymaben 1lalis_ 😅hamileligimin baslarinda bende oynuyordum simdi popomu kaldiramiyorun yerimden tehlikesi olmayan oynasin anacim cekilmez yoksa 9 ay😅
UmutsuzPolyanna Seymaben benim içimde beyaz basmalı fistan da var ten çuraplarımın içine para da soktum 🤭🤭🤣🤣