Seymaa30 RaYaRY İstanbul 600₺ tüp bebek olmasa daha uygun dr giderdim ama tedaviyle olduğundan ilaçlar kullanıyorum elim kolum bağlı doğuma kadar devam Allah herkesin yardımcısı olsun yavrucuklarımız hayat pahalılığın en yüksek zamanlarda doğucaklar
Nillaayyy RaYaRY ben 215 veriyorum Antalya’da ama onun dısında herşey ek ücret hatta gecen hafta serum takıldı 450 tl demir depolarm bosalmıs bu hafta da takılacak 😔 10 gün içinde tekrar muayene ücretsiz ama
Mrv135 RaYaRY 300 veriyorum İstanbul’dayım. Sadece muayeneyle kalsa iyi ama bir de testler falan var. Napalim bebiş işinin ucuz olacağını düşünmemiştik zaten hiç . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Basak1636 Watashiva3454 ay bende sizi arıyordum .Rumeli hastanesinde doğum için çanta hazırladım ama hastane kıyafet giydiriyor mu bebeğe . Ben ilk doğumumda medipoldeydim . Her şeyi onlar hazırlayıp getirdiler bebeğin . Bez ve kıyafet istemediler
Watashiva3454 Basak1636 yavrum sen veriyorsun ilk işte doğuma giderken ne giyicekse. Bezinide koy takımınıda bide battaniye. Nezaman doğum Şmdi aldınmı tarih
elifnur80 RaYaRY Şanlıurfa doktorun kendi özel kliniği 150₺ daha 11 haftalığım nst ücreti alıyorlar mı bilgim yok 🥲 ama bir tane de özel hastane var orda muayene ücreti 80₺ artı Oyak sözleşmesi varsa indirim yapılacağını da söylemişlerdi