Fatmaclk96 Kızlar yarın adet günüm sizce test yapıyım mı bi iki gün bekliyim mi? Geçen hafta kan vermiştim 1.20 çıkmıştı beta şimdi beklesem mi elimde gebelik testleri var hem kaset hem erken yapsam mı
Gmzakdmr Fatmaclk96 Şu anda bende aynı durumdayım yarın adet günüm bekliyorum bende. Bende sol kasık sızlaması var göğüslerim şişti inşallah adet olmayız.
Gmzakdmr Gguner Benim de bir gün acaba bende de çıkar mı. Bi de sizde de sol kasığınız ağrıyor muydu sızlama gibi
Burcu-2634 Fatmaclk96 sırt ağrısı adet olucak gibi ağrı olması çok uyku iştah açılması hemen yorulmak beyaz akıntı en önemlisi adet gecikmesi bende bu belirtiler olmuştu genel olarakta herkeste bu belirtiler oluyo gib 🤭
Burcu-2634 Fatmaclk96 Rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmayın hayırlısıysa elbet vardır bebiş
Elifc12 Benim bi arkadaşım ikiz hamilelik olmasına rağmen idrar testi 7 gün negatif çıkmıştı. O yüzden en az 7 gün bekleyin bence
Gizemlili canım ne zaman hamile kalıcağını bilemezsin. Her ay aynı şeyi yaşamamak için adetinin 3 ya da 4 gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim
Gguner Gmzakdmr hayır. Benim erken belirti olarak göğüslerim büyüdü direkt. Test yapmadan önce büyümüştü. Karın ve kasık ağrım ilişki sonrası olmuştu fazlaca