Sefamervee Kızlar aranızda bebeğinizin cinsiyetine önce erkek sonradan kız dedikleri oldumu bana önce erkek kesin dediler sonra kız dediler
Eslemim34 Sefamervee Hafta erkek dedi devlet hastanesi.. 20. Haftada özel deki kız dedi 8 mart da her zaman gittiğim doktora gidicm 23 haftalık olucak o zaman bakalım o ne dick ☹️🙄
Sefamervee 16 tida özel kesin erkek dedi 20 haftalıkken üç gun ara ile önce erkek gibi daha sonra kız denildi
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Sefamervee haftası da büyük yani nasil böyle bisey olur bacak arasını görmediniz mi boş muydu bide bacak arası fotosu vermedi mi
Sefamervee Bu arada suan 30+3 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetinde hala acaba kız mı erkek mi diye düşünüp duruyorum
Sefamervee https://imgyukle.com/i/ECuJcj Buda 16 haftalıkken özelin verdiği ultrason resmi resim ile cinsiyet yorumu yapanlarda var benim kinede yaparmisiniz
Sefamervee BIR_SIYAH__HIAYESI63 Devlet gostermiyo zaten hiç özel de bak burası diye göstermişti ama bacak arası ultrason resmi vermedi hemde baya kesin konuşmuştu pozisyonu çok net kesin erkek bak felan demişti
Sefamervee Eslemim34 Ben 26 haftalıkken devlette sordum devletteki doktor söylemedi ben cinsiyetine değil sağlığına bakıyorum dedi yarın gitcem bakalım tekrar sorcam belki söyler
Sefamervee Sefamervee Bide karın yapısına göre de yok kız yok erkek diyenler oluyomu size bana hep karnın top gibi oğlun olur senin kesin diyolar ama çoğu kişide karın şekliyle ilgisi yok diyo karın sekliniz nasıl sizin