Klcaysgl Momomia valla cnm inanirmisin bilmem 28 yaşindayim bacaklarimi hiç almadim var ama cok göze batmaz eşim de bişey demediği için almadim bende yanisi bnde karin bölgesi hariç tüylenme olmadi
Tazee-annee Momomia benimde tam tersi jilet kullanıyorum bacaklarıma da ama agda yapmısım gbi asırı yavas uzuyo hatta 3hafta oldu alalı hala bişey yok 🤷♀️ iyi bişey mi bu acaba 🙈
Momomia Zehra9616 tahmini ne kadar sürede peki 😅 cidden dökülüyosa bi nebze rahatlıycam 😟lazere gitmiştim memnundum ama şimdi böyle olunca insanın morali bozuluyo tabi 🤦🏼♀️
Momomia Klcaysgl evet karın bölgesi sıkıntı gerçekten 🤦🏼♀️ sonrasında döküldü mü peki ve gebelik sırasında hiç aldınız mı
_Lavinya Momomia Valla ben almıyorum. Baya da bir tüylenme oldu. Ne eşim ne annem ne ablam 😂 İzin vermiyorlar almama yoksa alacağım da. Doktordan da azıcık utanıyorum ama🥲 yapacak bişey yok.
Momomia Zehra9616 hadi ya 🤦🏼♀️ karın bölgesini almasam olur da bacak ve özel bölgeyi mecbur alıcam 😩
_Lavinya Momomia omuzlarım ve karnım. Ve hele karnım😒 omuz derken kolumun üst tarafları. ama ne alakaysa bacaklarımı aldım çıkmıyorlar şu an. Bir acayipler 😅
_Lavinya Momomia 😂 yok ağdayi her yerime kullanamıyorum malesef 😏 gillette Venüs kullanmıştım. Artık onu da bıraktım. Saldım çayıra 😂😂