Elaelaa Selam kizlar reglimin 15. Gunu ovulasyon testi bu sekilde ama tam yumurtlama gunu degil gibi? Sizcee? https://imgyukle.com/i/ECQE0f
Edadrmz Elaelaa ya tam yumurtlamamı emin değilim ama ben de de böle çıktığında ben ogünü değerlendirmiştim canım
cemreee__ Elaelaa benimde bu şekilde bi sonuç çıkmıştı ben değerlendrmiştim ama aldığım sayfaya sorduğum teste devam et dedi ama bence sende değerlendir ne olur ne olmaz teste de devam edersin
Smeyyeer Elaelaa teste devam et canım bir kaç gün daha pik yapması lazım benim yaptığım da iki çizgide aynı tondaydi ama değerlendir bu günü teste de devam et çatlama gördüğünde siliklesir zaten
Gulcingezer Elaelaa ovulasyon bugunden basla degerlendirmeye yarin da boyle cikar sonra siliklesir sen bu 3 gunu boa gecme tutar ins
Habus Elaelaa benim böyleyken değerlendirmiştim her ihtimale karşı sonraki gün de silikleşmişti yani yumurtlamaydı ama yanıltmak da istemem 🙌
Elaelaa Pazar gunu degerlendirmistim dün degerlendirmedim ara olsun sperm dusmesin diue ama ins bugun pik gunudur 🤭🥺