pamuksekerinannesi Selindereli Hadi yaaaa😳 Olsun sağlıkla doğsun da razıyım 🙏 Teyzelerine ananesine veririm şimdiden fanclubu oluştu kızımın ama bakmaya gelince ne yaparlar bilmiyorum 🙈😂
Selindereli pamuksekerinannesi İnan lohusalık hamilelikten daha zor herkes birşey söylüyor ve sinirlerin kaldırmıyor 😀😀😀
pamuksekerinannesi Selindereli Tahmin edebiliyorum şimdiden bile yok şeker testi yaptırma yok onu alma yok şöyle yapma böyle yapma.. Bi gün birine patlıcam sanane sen mi doğuracaksın diye ama dur lohusalığa saklıyorum 😂😂😂
Selindereli pamuksekerinannesi saklama saklama lohusalıkta yenileri çıkacak herşey batıyor şuan kimseyle kötü olmadan atlatsak iyi😀
zgeKanerConker aysegul1414 canım genelde hiç iyi değil sana verilen narkoz çocuğa da gidiyor ve çocuk sersem gibi oluyor atamıyor üzerinden narkozu bugün daha konuştum hemşire arkadaşımla oda bildiği için epidural yapacak doğumunu
pamuksekerinannesi Selindereli Aman Allahım 🤦♀️ Kendi akrabalarımsa anneme eşimin akrabalarıysa eşime havale edeyim onlar sustursun beni papaz etmesinler 😂
HilalKavak Bende 38+4 üm yılbaşını beklerse o zaman sezeryan olacağım beklemezse doktor sancın olursa gelirsin ben olmazsam nöbetçi doktor yapar dedi inşallah bekler sağlıkla dua edin bana da 😊
pamuksekerinannesi Selindereli Vallahi duygularıma tercüman oldun.. Eşime geçen gün dedim ben kimsenin kucağına vermem bebeğimi kimse bana darılıp gücenmesin şimdiden söylim dedim😂😂😂😂
Selindereli pamuksekerinannesi ah işte öyle deniyo ama alıyorlar tüylerin diken diken oluyo gözün hep üstünde oluyo ana olmak zor😀