uraz_ve_annesi- Hanımlar iyi akşamlar hamileyken sistit olan var mı ben bugün tahlil verdim ama doğal yollardan ne geçirir yoruldum artık tuvalete git gel git gel aşırı sinir bozucu başına gelen var mı🥺
Pemberuya uraz_ve_annesi- bende de varken hamile kaldım canm Dr Enfeksiyon var dedi ev yapımı yoğurt bolca su rahatlattı biraz..
Saliha94 uraz_ve_annesi- biran önce önlemini alıp doktora git sonra çok çekersin ben 4 gün yattım hastanede 2 aylık hamileydim allahtan bebeğe sıçramadı birazdaha önlemini almasaydım titreme olmasaydı vicudta yoğun bakımlık oluyormusum bu gibi şeyler ertelenmez biran önce git birde kuru dut suyu kaynatıp iç o çok iyi geliyo 2 günde götürür
uraz_ve_annesi- Mimii94 verdi Toz bir ilaç ama idrar kültürü de istedi o daha çıkmadı çıktığında nasıl devam edeceğimize karar verelim dedi bol su içiyorum bende ama tecrübe etmiş kişilere de bi sorayım dedim
Mimii94 uraz_ve_annesi- tek dozluk o ilaç bana çok iyi geliyor gece yatarken içiyorsunuz dimi o hemen geçirir benimkini🙏🏻
uraz_ve_annesi- Mimii94 evet gece yatarken içip bekleyeceğim ama bekleyebilir miyim bilmiyorum çünkü gece uykumdan uyanıp gidiyorum tuvalete kaç, kere 2 gündür çok arttı
Mimii94 uraz_ve_annesi- tam uyuyacağınız zaman iyice mesanenizi boşalttığınzda içip uyumanız lazm. İçinizde ne kadar durursa okadar iyi
Mimii94 uraz_ve_annesi- gece uyurken başka şeyler düşünün bişeyler izleyin okuyun tuvaletinize odaklanmayın ilaçtan sonra sabha geçer inşallah geçmiş olsun🌸
uraz_ve_annesi- Saliha94 doktora gittim zaten tahlil sonucu bekliyorum beklerkende yapabileceğim başka bişey var mıdır diye sordum teşekkür ederim deneyeceğim 🌸