Eslem_1 Temizlik yaparken kimyasal mı bitkisel ürünler mi kullanıyorsunuz ? Kimyasal ürünler ace domestos vs ürünler iyi temizliyor ama kokusunu içimize Çekiyoruz ister istemez bebeğe zararlı mıdır ki acaba?🤦🏻♀️😓
mom130 Eslem_1 valla tabiki zararı var ama Domestos birgün dokmedem lavabo sapsarı. Mecbur kullanıyorum. WC ve lavabolarda.
Eslem_1 1lalis_ ben de burnumu sıkı sıkı kapatarak bugün ilk defa domestos kullandım ama yok yine de o keskin koku geliyor normalde bitkisel kullanıyordum ama o da lavabodaki sarılıkları geçirmiyor maalesef 🤷🏻♀️🌸
Adileeselvi 1lalis_ ben de çift maske takıyorum özellikle banyo için zaten her gün her gün de Domestos kullanmiyoruz birşey olmaz herhalde
Eslem_1 1lalis_ onları biliyorum da belki siz de denemişsinizdir tam anlamıyla beyazlatmıyor lavaboları özellikle 🌸
1lalis_ Eslem_1 almadım bile biliyorum hiçbiri tutmuyor gibi domesrosu😬😀 Korkumdan doktora da soramıyorum napayım
Eslem_1 mom130 ben hamileliğim boyunca dün ilk defa domestos kullandım normalde bitkisel kullanıyordum ama onda bile ağzımı burnumu kapattığım halde o keskin kokuyu aldım 🤢
Eslem_1 mom130 aynen o yüzden eşime rica ettim sağolsun o yapıyor tuvalet banyo diğer lavabolar 🌸 en azından o yaparken kapı pencere açılır bari hava temizlenir ama burada herkes kullanıyordur diye düşünüyorum problem olmamıştır sanırım
mom130 Eslem_1 çok kullanmadıkça problem olmaz. Maşallah gene eşiniz yardımcı oluyor benimki bir bardak kaldırmaz.
Eslem_1 mom130 ee bütün temizliği nasıl yapıyorsunuz peki yorulmuyorsunuz bel ağrısı vs olmuyor mu? Mecbur yapacak öyle bi dünya yok hayat müşterek baştan alıştırmak lazım bi de sanırım 😅 🌸