Kbrbsr Kızlar 35 haftalıkken paşamın kilosu 3500dü şuan 36+4üm 38+3te kontrolüm var sizce kaç olur kilosu ozamana kadar
Deniz2961 Kbrbsr kız masallh baya tospaaa Bn salı gnu kontrlm o zmn 35 hftlık olck 32 de gtmıstm en son 2. 100 grmdi
Ayselsilahimigetir Kbrbsr oy masallah valla toplu senin ki🤗benim 35 haftalikken 2.300 gr di simdi 37 olduk yarin doktora gidicem ne kadar olmuş baklm 🙂
Nsl Kbrbsr Maşallahh bebişine🤗 nasıl besleniyorsun tatlım varsa önereceğin birseyler uygulayayım bende.Benimde 2 hafta sonra kontrolum var 30.haftamdayım suan bakalım kac kilo olmuş oğlum😊
Baloglumveannesi Kbrbsr maşallah 30.haftamda 2400 böyle giderse sezeryan olursun dendi 36.haftamdayım şimdi 37ye gireceğim geçtiğimiz çarşamba 2.770 gayet normal dedi
dilanbartos Arkadaşıma Doğumdan tam bir saat önce bebeğin kilosu 3.300g demişler. Doğumdan sonra bi tartmışlar 2.850g.
Merveozcelikcckl Kbrbsr 35 ye benimki 2600 gr dı şimdi 38 kaç kilo oldu bilmiyorum seninkinin maşallahı var 😁
Perimm Kbrbsr bebeğiniz 5-5 buçuk kiloyla dünyaya gelir hey maşallah ta..doktorunuz birşey demiyormu çok fazla kilosu çünkü.. yeme içmenize kısıtlama getirtilmedi mi
ElifKarata Kbrbsr masallah canm benm 34 te 2800 dü doktor 2 hafta önde demişti senin nerden baksan 1 ay önde doktorun şeker ine baktı mı yada kılosu konusunda birşey dedimi haftasına göre çok çok fazla
Perimm Kbrbsr yeterki öyle olsun canım benden kocaman maşallah tekrar🙏benim kız 35.haftamda 2700 kg do,salı randevum var bakalım ozaman kilosu kaç çıkacak