tazeannecik1 Daha önce hiç olmamıştı böyle sanki sürekli tuvaletim var ve alttan iğneler batıyor gibi oluyor ara ara şiddeti artıyor yarın kontrolüm var ama acaba yalancı sancı böyle mi oluyor? Bide bebeğim aşırı hareketli sürekli gerinip duruyor 🤭
Svmbstp tazeannecik1 23.haftalığım bende bugün hatta 1.5 saat önce böyle vajinam yerinde cıkacak gibi bebek büyüdüğü için mi yoksa başka birşey mi bilemedim. Doktora yazsam mı yazmasam mı hastaneye gitsem ni kararsız kaldım. Kanamam mı var diye 5 dk da bi lavobsya gidip geliyorum i. Bu haftalarda normal mi acaba ??
Eslemmiraaa Svmbstp canım bende 22.haftadayım aynı sorunu yaşadım genital kısımda batma hissi oluyor şidetli bi şekilde acı veriyor ama çok uzun süreli değil normal olduğunu düşünüyorum birde benim bebişin ayakları aşağıda doktor bası hissedebilirsin alt kasıklarında genitalde demişti
Ozqemuhammed tazeannecik1 bebeğinizin hareketleri nasıl acaba ? Benim hareketli ama sığmıyormş gibi canım yanıyor
Svmbstp Eslemmiraaa Aa olabilir şuan geçti ama akşam biraz uzanıp battaniyr falan alınca sakşnlsti yani ağrısı. Gece labova ihtiyacımda tamamen gitmişti ağrı 😣 😊