Selam kızlar ben bir ay önce doğum yaptım. Göğüs uçlarım hala her emzirmede çok acıyo. Yara yarık vs olmadı ama emzirmeye ilk başladığımda iğneler batıyo gibi yanma ve acı oluyo ve uzun süre emzirdiğimde bıraktığında bile bu acı devam ediyo bebeğim de tek seferde uzun süre emmeyi seviyo. Doktorum fito krem önermişti ama onu her seferinde silmek de canımı acıtıyo göğüs ucuna hiç bir şey değdiremiyorum. Kendim lansinoh kullanıyorum ama o da yatıştırıyo iyileştirmedi hiç. Avent kapakları kullanıyorum uçları bi yere değmediği için acısını engelliyo ama o da ben farkında olmadan bi anda içi süt doluyo eğildiğimde veya uyurken üstüme başıma süt dökülüyo sık sık onu kontrol ediyorum yıkıyorum yine de bu sorunu yaşıyorum içinde biriken sütü de terlediğim için pis gibi geliyo döküyorum bir aydır bu durumlar çok canımı sıkmaya başladı. Ayva çekirdeği jeli de kullandım yatıştırdı ama tam olarak geçirmedi. Bunların dışında etkili olarak iyileştiricek bi önerisi olan var mı yardımcı olun lütfen emzirmekten soğudum