Zeynepppdyg Derininannesi_ oksapar yazmştı doktorum o anda eczanede yoktu, enox daha az acıttığını söyleynce enox devm ettim bir yan etki görmedim 2 aydır kullanıyorum
esma2197- Derininannesi_ enox kullan canım onun iğnesi daha az acıtıyor ocsabar çok acıtıyor neden bende iğnesinden kanaklı
Gnz Derininannesi_ benimde çok hassas bir cildim var alerjikte birisiyim oksapar 3 aydır kullaniyorum çok şükür bi yan etkisini görmedim sadece biraz acıtıyor vururken arada birde morarmalar oluyor ama evladimiz icin değer sizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz🌸
esma2197- Derininannesi_ bende enox olmayınca bulamayınca ocsabar kullanıyorum ikisi de aynı korkmayın enox acıtmıyor ona göre aklınızda olsun 🙏
Tubakay Ben de oksapar kullanıyorum ve daha yeni başladık çok acıtıyor 😔onun dışında olumsuz bir etki görmedik şükür üç ay daha kullanmak zor olacak ama sağlık olsun
Derininannesi_ Buket3838 bende doktora gidince onun yanında deneyim diyorum müşahede de tutar en azından
Melik_123 Doktorlarıniz doğum şekli konusunda birşey söyledimi nette iğne kullananların spinal anestezi alamayacağı falan yazıyor ama
Derininannesi_ Gnz çok alerjiğim yaa geçen b12 serum taktılar taşikardiye yol açtı meğer alerjim varmıs korkuyorum bende şimdi
Nbu- Benimde enox canımı çok yakıyor oksapara göre günde 2 kez vuruluyorum 5 aydır vücudumda vuracak yer kalmadı beze halinde her yerim ağrıyor apse yapti